Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • tip
Een MissLipgloss artikel

Drie Dwaze Dagen

Aanstaande donderdag is het weer zover: de Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf! Drie dagen lang (dus tot en met zaterdag) is het gekkenhuis bij de Bijenkorf omdat heel erg veel producten waanzinnig laag geprijsd zijn. En natuurlijk ook cosmetica! Ik laat je even zien wat er zo geweldig goedkoop is op donderdag.


Wil je zien wat er op vrijdag en zaterdag afgeprijsd is? Ga dan online door de foldertjes bladeren!

Ga jij dit jaar ook je slag slaan bij de Bijenkorf of heb je geen zin in een bitchfight om een Juicy Tube? Ik weet zelf nog niet zeker of ik er heen ga, maar wil wel heel graag. Heb namelijk weinig tijd en de dichtstbijzijnde Bijenkorf is voor mij twee uur met de trein… Je moet er wat voor over hebben 😉 Als hier meisjes zijn die voor mij wat spulletjes mee willen nemen, laat dan even een reactie achter!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.