Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

10 favoriete voedingsmiddelen van de laatste tijd

Favo ontbijtjes, favo diners, favo lunches heb ik allemaal al eens met je gedeeld. Vandaag wil ik mijn favoriete losse ‘voedingsmiddelen’ met je delen. Mijn favo pindakaas, de beste crackers, mijn favo chips, de kwark die ik altijd pak – ik deel vandaag 10 van mijn favoriete voedingsmiddelen met je.

Leestijd

1. 100% pindakaas van Albert Heijn

100% pindakaas van Albert Heijn

Ik eet dit al jaren en het is echt mijn favoriet. 100% pinda, dus geen toevoegingen qua suiker of zout, een volle pindasmaak, makkelijk smeerbaar (want niet te dik), ja dit is gewoon de beste qua gezond-lekker, vind ik.

2. Zaanse Hoeve Magere Kwark

Zaanse Hoeve Magere Kwark

Ik eet elke dag wel kwark en dat is deze. De goedkoopste bij de Albert Heijn (een kilo voor €1,89) en het is gewoon precies wat ik zoek. Romig, vullend, perfect als ontbijt, geen toevoegingen (die doe ik er zelf wel bij, haha).

3. Lays Paprika Chips

Als ik chips koop, is het deze. Ik koop nooit andere merken, nooit andere smaken, altijd Lays Paprika. Al jaren is dit mijn go to chips. De smaak is altijd hetzelfde. Knapperig. Licht. Ja, dit is echt m’n favo chips.

4. Oot Granola Lemon Poppy Seed

Oot Granola Lemon Poppy Seed

Al maanden is de Oot Lemon Seed Granola mijn favoriet. Hun andere smaken zijn ook ontzettend lekker, maar déze… Dit is alsof je koekjes door je yoghurt heen hebt. Maar dan voedzaam. Vol met noten, zaden, maanzaadjes, en dan met zo’n frisse, niet overheersende citroensmaak. ZO lekker.
Via deze link krijg je €7 korting op je eerste maand Oot. Stopzetten of pauzeren kan altijd.

5. Butcha Kombucha

Ik ben he-le-maal weg van Kombucha. Ik vind deze gefermenteerde drank zo ontzettend lekker. Al jaren drink ik het graag in plaats van een borrel en dat doe ik nog steeds. Ik heb er heel veel geprobeerd en ik vind de kombucha’s van Butcha het allerlekkerste. En dan het liefst de Ginger Lime Leaf.

6. Upfront eiwitrepen

Upfront eiwitrepen

Ik eet tussendoor of onderweg weleens een eiwitreep, want top qua eiwit (het zit al in de naam, zeg maar), maar ze zijn niet allemaal even lekker. En heel veel eiwitrepen zitten vol met synthetische ingrediënten. De eiwitrepen van Upfront zijn zo top omdat er niet heel veel toevoegingen in zitten (de basis is eiwit en dadels) en ze zijn ook lekker. Omdat ze een beetje chewy zijn, dauw je ze ook niet zomaar naar binnen en moet je er even goed op kauwen. Mijn favoriet is de pindakaas smaak.

7. Wasa Volkoren Crackers

Zo lang gezocht naar lekkere volkoren crackers. Ik heb heel lang de Leksands crackers gegeten, nadeel is dat die niet overal verkrijgbaar zijn. Laatst op vakantie kocht ik eens de Wasa Volkoren Crackers en die vond ik méga lekker en staan nu dus ook thuis in de kast. Heel krokant, zo’n ‘gebakken’ smaak (alsof je brood geroosterd hebt, zeg maar) en blijven ook lang krokant. Zit ook verder geen onzin in, het is volkoren roggemeel, gist en zout. Top.

8. Heineken 0.0%

Op Curacao heb ik Heineken 0.0 echt ontdekt. Ik dacht altijd dat dat supersaai was en geen smaak had, maar daar kwam ik snel op terug. Op het strand heb ik heel wat Heineken 0.0’s gedronken en dat beviel súpergoed. Sindsdien heb ik dit thuis ook altijd in huis. Prima vervanger tijdens een borrelmoment en heeft nét dat bittere en frisse wat een frisdrank niet heeft.

9. Vegetarische Slager Kipstuckjes

Vegetarische Slager Kipstuckjes

De Kipstuckjes van de Vegetarische Slager eet ik al jaren zeker wel een keer per week. In een pasta, op een banh mi, in taco’s, door een salade… Zo’n top vervanger van kip. De smaak en textuur is zó goed en fijn dat er geen dier voor heeft moeten sterven.

10. Jean Baton truffelmayonaise

Jean Baton truffelmayonaise

Altijd in huis: de truffelmayonaise van Jean Baton. Dit is zooooo lekker. Dit eet ik het liefst op een getoast broodje met ei. Romig, fris, zacht en dan die truffel. Oooooo.

Er zit een affiliate link in dit artikel (van Oot). Daarvoor krijg ik betaald. Dat heeft geen invloed op mijn mening.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.