Koud én vers uit de juicer is deze sap het allerlekkerst. Ik drink hem als tussendoortje of bij mijn ontbijt, maar ik kan hem op elk moment van de dag hebben. Wat is jouw favoriete sap?
Mijn favoriete sap:
Cynthia’s bietensap
Bereiding
Tip: Ik maak altijd lekker veel in één keer. Goed afgesloten in de koelkast kan je het de dag erna ook nog prima drinken.
-
Zet je slowjuicer klaar. Je kan deze sap niet in de blender maken, maar wel in een ander soort sapcentrifuge.
-
Schil de bietjes en was alle andere groenten en fruit goed schoon met water.
-
Snijd alles in stukken. Een slowjuicer kan niet hele grote stukken aan, dus maak ze klein genoeg. De limoen kan in vieren – gebruik ook de schil! Die geeft juist zoveel smaak. Laat ook de schil om de appel zitten.
-
Alles kan nu langzaam door de slowjuicer heen! Er komt ongeveer 900 milliliter sap uit.
Leestijd