
Simpel, snel, lekker en ook nog eens top om je oude oliebollen op te maken. Eet smakelijk!
Ben je klaar met de gewone oliebollen of heb je er simpelweg een paar te veel over na Oud en Nieuw? Dan is dit recept voor oliebollen wentelteefjes dé oplossing! Het combineert de klassieke smaak van oliebollen met de nostalgie van wentelteefjes. Perfect om het nieuwe jaar zoet te beginnen. Mijn favoriete nieuwjaarsontbijtje.
Tip: Je kan Griekse yoghurt, fruit en/of slagroom gebruiken om de wentelteefjes af te toppen.
Klop de eieren los in een kom. Voeg de melk, kaneel en eventueel de suiker toe en meng goed.
Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en smelt een klontje boter.
Doop de plakjes oliebol in het eimengsel, zorg ervoor dat ze aan beide kanten goed bedekt zijn.
Bak de oliebollenplakjes in de pan totdat ze goudbruin en knapperig zijn, ongeveer 2-3 minuten per kant.
Garneer met poedersuiker of kaneelsuiker en serveer warm. Voor een luxe twist kun je een lepel Griekse yoghurt of slagroom toevoegen.
Simpel, snel, lekker en ook nog eens top om je oude oliebollen op te maken. Eet smakelijk!