Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Ontbijttip: de lekkerste granola van Oot met met €7 korting

Vroeger bakte ik elke zondag mijn eigen verse granola, héérlijk. Veel lekkerder én gezonder dan uit de supermarkt. Sinds ik Oot heb ontdekt, hoef ik het niet meer zelf te bakken maar ontvang ik de lekkerste granola gewoon in de brievenbus. Fantastische smaak, 55-90% minder suiker dan supermarktgranola’s en lekker makkelijk. Via mijn link ontvang jij je eerste Oot met €7 korting!

Leestijd

Waarom Oot?

Je kan natuurlijk gewoon je granola in de supermarkt kopen. Het nadeel van veel supermarktgranola’s is dat er veel suiker of andere dingen aan toegevoegd zijn, die je eigenlijk helemaal niet in je ontbijtje hebben wilt. Daarom ben ik een paar jaar geleden begonnen met het bakken van mijn eigen granola. Vét lekker, weinig toegevoegd suiker en veel gezonder. Toen ik Oot ontdekte, hoefde ik niet meer zelf in de keuken te staan, want dat doen zij voor me. En ik ontvang de granola’s elke maand in de brievenbus.

Granola in je brievenbus

Voordelen van Oot:

  • Granola in je brievenbus, je hoeft er niet voor naar de winkel en je hoeft er ook niet aan te denken, want je krijgt het elke maand.
  • HEEL erg lekker. Mijn favoriet is de Poppy Lemon Seed en de Pumpkin Spice. Snack ik ook zo tussendoor uit de pot…
  • Natuurlijke én biologische ingrediënten. Je kan de ingrediënten van de verschillende granola’s hier zien.
  • Weinig suiker: 55 – 90% minder dan supermarktgranola’s.
  • Glutenvrij (voor iedereen die daar behoefte aan heeft).
  • Geen toevoegingen, geen geur-, kleur- en smaakstoffen.
  • Je zit nergens aan vast, je kan pauzeren of opzeggen wanneer je wilt.
  • Je eerste doos Oot krijg je met €7 korting via mijn link.

De zakjes waar Oot in zit zijn goed voor 6 porties als je 40 gram gebruikt, ik gebruik meestal iets minder waardoor ik er wat langer mee doe. Ik neem ze ook vaak mee als ik ergens anders slaap of op vakantie ga, het zijn praktische kleine, platte zakjes dus vet handig.

€7 korting via mijn link

Als ontbijt, lunch, snack: ik ben gek op Oot. Ik geef het ook weleens cadeau per post en ben er zelf elke dag weer blij mee. Dikke aanrader!

Via mijn link krijg je €7 korting op je eerste bestelling Oot en betaal je €15 voor je eerste maand in plaats van €22. Je zit nergens aan vast, kan pauzeren of stoppen wanneer jij wilt. Klik hier om jezelf te trakteren op Oot!

Affiliate

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.