Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Waarom ik zo van Oot houd

Je hebt me al vaker over Oot gehoord en dat is niet zonder reden: in ben er he-le-maal gek op. Het is onderdeel van een van mijn favoriete ontbijtjes en neem het standaard mee in mijn koffer als ik op reis ga, haha. Vandaag deel ik met je waarom ik zo van Oot houd – en ik heb €7 korting voor je op het starterspakket!

Leestijd

1. het is de lekkerste granola die je kan kopen

Oké, goed, ik heb niet ALLE granola’s ter wereld gekocht en geproefd, maar wat ik wel weet: het is de lekkerste granola die je kan kopen die ik geproefd heb. En ik heb heel wat granola’s geprobeerd door de jaren heen. Een periode lang bakte ik mijn eigen, omdat dat zoveel lekkerder is én je zelf kan kiezen wat er in gaat. Tot ik Ooit ontdekte: nog lekkerder dan zelfgemaakt.

2. Weinig suiker

Er zit heel weinig suiker in de Oot granola’s, zelfs 55 – 95% minder dan in supermarktgranola’s. Aan sommige soorten is wel bijvoorbeeld ahornsiroop toegevoegd, en in andere zit weer gedroogd fruit, dus het is niet geheel suikervrij, maar dat is ook helemaal niet belangrijk voor mij.

3. Altijd de lekkerste granola op voorraad

Als je een Oot abonnement hebt, krijg je regelmatig een nieuwe doos granola op de mat. Je kan zelf kiezen of je het elke week wil of elke 2, 4, 6 of 8 weken. Je past het simpelweg aan naar hoe snel jij je Oot opmaakt. En als je op vakantie gaat of om wat voor reden dan ook even wilt pauzeren, kan dat natuurlijk ook.

4. LEMON POPPY SEED

Mijn favoriete Oot variant is de Lemon Poppy Seed. Ongelooflijk hoe ontzettend góed deze granola is. Knapperig, met een subtiele citroensmaak, met lekker veel noten erin. Man wat heerlijk. En ik ben hem nog steeds niet zat – ik denk ook niet dat dat gaat gebeuren, haha.

Via mijn link kan je Oot uitproberen en krijg je €7 korting op je starterspakket. Je krijgt dan vier smaken (ook Lemon Poppy Seed natuurlijk!), in totaal 960 gram granola voor €15. Dikke tip, treat yoself met zo’n fantastisch ontbijtje.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.