Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • etos
  • lipgloss
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Etos Long Lasting lipgloss

Etos lanceerde een paar weken geleden een aantal nieuwe huismerkproducten. Waaronder deze nieuwe Long Lasting Lipgloss! Ik heb ze zelf in twee kleuren en ik was daarover al meteen enthousiast. Wat je vaak wel ziet bij goedkopere merken: je smeert de gloss op je lippen en de kleur valt helemaal weg. Daar was ik dus ook even bang voor bij deze glossjes…

De glossjes zitten in een simpele verpakking. Niet echt bijzonder, gewoon een prima verpakking voor lipgloss.

De swatches! Ik was echt diep onder de indruk van de kleur die deze lipgloss afgeeft. De gloss is gewoon compleet dekkend!

De roze kleur heeft heel veel shimmer, supermooi. De onderste kleur is echt knalrood, ook met shimmer erin. Wel minder dan bij de roze, maar dat is juist wel goed. De kleur is al heel heftig!

Lippen ‘naakt’

De roze kleur

De rode kleur

Ik ben niet zo weg van de roze gloss op mijn lippen. Hij is denk ik gewoon te licht. Je kan ook goed zien dat ‘ie in de lijntjes gaat zitten. Voor meiden die wat lichtere lippen hebben is hij denk ik wel erg mooi!

Wel ben ik ontzettend enthousiast over de rode kleur! Wauw! Hij dekt echt perfect. De lipgloss brengt fijn aan met het kwastje, je kan heel precies werken, wat wel nodig is bij zo’n heftige kleur. En jep, hij blijft echt heel lang zitten. Na een paar hapjes en drankjes moet je hem wel even bijwerken, omdat de kleur dan wat doorzichtig wordt. Plakkerig zijn de glossjes wel, maar ik vind dat zelf wel fijn. Plakkerig staat garant voor long lasting!

Even een full face shot…

Ik ben dus erg enthousiast over de Long Lasting Lipgloss van Etos, en dan vooral de rode versie. Het fijne aan een rode gloss in plaats van een lipstick is dat ‘ie heel mooi glanst en dat je hem makkelijker weer weghaalt. Rode lipstick laat vaak nog een rode waas achter, terwijl je er een lipgloss gewoon makkelijk af kan vegen. De prijs van deze gloss is helemaal fijn: €4,99 per stuk. Absoluut budgetproof dus, en heel erg fijn!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.