Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Eyeko
  • eyeliner
  • feutre eyeliner
  • liner
Een MissLipgloss artikel

Eyeko Graffiti Liner

Al een tijdje heb ik de Graffiti Eyeliner van Eyeko in huis. Ik gebruikte hem ook in mijn filmpjes met de kerstlook! Na de 2B Feutre Eyeliner (die er praktisch hetzelfde uitziet) was ik erg benieuwd naar de Grafiti liner van Eyeko. Een eyeliner in stiftvorm. Schijnt makkelijker te werken… Ik vind het zelf in ieder geval een fijne manier van eyeliner aanbrengen. Geeft hetzelfde effect als een vloeibare eyeliner maar werkt iets sneller en makkelijker.

Wat Eyeko er over zegt:

This season dramatic eye looks are super easy to create with Eyeko Graffiti Eyeliner Pen.

The easy-to-pen has a precision brush nib to emphasize your eyes in one quick stroke! Use it to draw on black eyeliner for thick or thin lines.

Eyeko says: For fool proof eyeliner dot across the upper lid as close to the lashes as possible then simply join the dots! Wing it, flick it, have fun with it! Team with lashings of Eyeko Magic Mascara for a flirtatious flutter!

Eyeko Graffiti Eyeliner Pen in BLACK is smudge-proof, fade-proof and long lasting!

Duidelijk dus wat deze liner belooft. Een superzwarte lijn, makkelijk in gebruik en waterproof. Ik kan zeggen dat ik erg enthousiast ben over deze stift liner! Het lijntje dat je er mee zet is inderdaad pikzwart, blijft extreem lang zitten (mijn swatch was er aan het einde van de dag nog niet eraf terwijl ik een paar keer mijn handen waste) en het werkt makkelijk. De stiftpunt is ook heel spits en scherp waardoor je precies kan werken.

Zie de smudgetest:

De liner kost €6 in de online shop van Eyeko, wat ik een prima prijs vind voor een goede stift liner als deze. Je kan trouwens nog steeds mijn voucher code gebruiken, dat is E250. Hiermee krijg je een goodie bij je bestelling en ik ontvang een beetje commissie omdat je via mij bestelt hebt. Oh, je betaalt trouwens nooit verzendkosten bij Eyeko!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.