Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Eyeko
  • mascara
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Eyeko mascara review

Na een tijdje een Eyeko-pauze te hebben gehad hier, weer een Eyeko review! De mascara kreeg ik in mijn goodiebag en ik besloot hem aan mijn kritische blik te onderwerpen.

Ten eerst valt de verpakking natuurlijk op: mascara in een tube! Ziet er cool uit, wel een beetje kinderlijk, maar dat is gewoon Eyeko. Het ziet er allemaal erg childish uit, daar moet je van houden. Verder is het kwastje heel apart:

Het is een heel dun borsteltje met een soort ‘spiraaltje’ van haartjes. Heel apart, heb nog nooit zo’n borsteltje gezien. De eerste keer dat ik de mascara gebruikte was ik echt super teleurgesteld: al m’n wimpers plakten aan elkaar, ik had echt nog nooit zulke spinnenpoten gehad! Blegh, dacht ik. De mascara belandde tussen m’n stash en ik gebruikte hem niet.

Toch wou ik hem nog een kans geven, en ik moet zeggen dat het na een paar keer oefenen echt beter ging! Het komt denk ik doordat ik gewend ben aan het superdikke borsteltje van de Max Factor False Lash effect. Check even de vergelijking:

Het borsteltje is dus gewoon erg wennen. Het dunne borsteltje heeft ook wel weer voordelen: je komt minder snel tegen je huid aan met de mascara en je kan veel makkelijker bij de kleine haartjes (of je onderste wimpers, die zijn altijd lastig). Effect:

Ik kan niet zeggen dat het de allerbeste mascara is die ik ooit heb gehad, het komt denk ik door het dunne borsteltje. Ik vind zelf dikke borsteltjes fijner werken. Verder geeft ‘ie wel veel volume en lengte!

Er zitten trouwens ook verzorgende ingrediënten in deze mascara, zoals natuurlijke oliën en vitamine B voor sterke en langere wimpers. Ik gebruik de mascara nog niet zo lang, dus ik kan nog niet zeggen of dat echt werkt, maar het is zeker een pluspunt.

De mascara is verkrijgbaar bij Eyeko en kost 5 pond, dat is 5 euro 38. Ik vind hem absoluut het geld waard. Je betaalt bij Eyeko nooit verzendkosten en met mijn vouchercode (E250) krijg je een goodie bij je bestelling. Je moet dan wel voor 10 pond bestellen!

Trouwens, als er meiden zijn die nog reviews willen zien van de andere Eyeko spulletjes die ik heb, let me know. Er komt sowieso nog een review over de nieuwe lipglossjes.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.