Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Eyeko
  • How To
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Eyeko Tinted Cream

Na mijn review over de 3-in-1-cream van Eyeko nu het beloofde artikel over de Tinted Cream! Gaat dit net zo’n succes worden bij jullie als de 3-in-1-cream? 🙂

Wat Eyeko zelf zegt:

For radiant skin and a sun kissed glow try NEW Eyeko 3-in-1 Tinted Cream. Treat skin to the same luxuriously whipped texture made with super hydrating Jojoba boosted with antioxidants Vitamins A & E plus Vitamin C for a luminous finish as our No.1 bestseller Eyeko Cream.

Eyeko says: “It’s the effortless way to get flawless skin. Dip in and pat on for a subtle glow with light reflecting particles that create instant radiance”.

Contains no petrochemicals.

Niet geblend:


Blending…:


Blended!


Hij is helemaal niet zo donker als veel meiden denken! Als je hem donkerder wilt, moet je gewoon meerdere laagjes aanbrengen (build-up).

Je kan dit product op twee verschillende manieren zien. Als een highlighter voor getinte meiden : je ziet het niet goed op de foto’s maar er zit een soort shimmer in, net als bij de gewone Eyeko cream. De andere manier is als subtiele bronzer bij ‘blanke’ meiden! Een aantal manieren hoe je het kan gebruiken:

  • Onder je make-up over je hele gezicht zodat je gewoon bruiner lijkt! En doordat je foundation e.d. er nog over heen gaat, ziet het er niet fake uit
  • Onder je make-up op alleen je jukbeenderen (of net daaronder)
  • Over je make-up op alleen je jukbeenderen (of net daaronder)
  • Op andere delen van je gezicht (onder of over je make-up)

Het ziet er natuurlijker en subtieler uit als je het onder je make-up gebruikt, maar ik gebruik het zelf vaak over m’n make-up. Het is wel lastig te blenden als je poederfoundation op hebt, probeer dit dus gewoon in combinatie met een vloeibare foundation te gebruiken, ziet er veel mooier uit. Je hebt echt maar een héél klein beetje nodig, ‘pat’ dit op de plek op je gezicht waar je het wil hebben en klop het er dan in. Begin met weinig, je kan altijd nog meer aanbrengen. Gebruik het trouwens vóór je blush en andere dingen die je nog op je gezicht gaat gebruiken, anders krijg je vlekken. Laat het dus even goed drogen, en gebruik daarna blush, highlighter/whatever.

Ik heb hem laatst zelf uitgeprobeerd ‘helemaal’ over m’n gezicht, om bruiner te lijken. Zoals jullie allemaal denk ik wel weten, heb ik het  ‘probleem’ dat mijn gezicht bleker is dan m’n lichaam. Het stond me een beetje tegen de cream over m’n hele gezicht aan te brengen, ik was bang dat het fake zou worden, maar dat was juist helemaal niet zo! Helemaal wanneer je er dus nog foundation overheen doet, ziet het er heel natuurlijk uit. Het geeft echt een look alsof je net van vakantie terugkomt, zo’n healthy glow ook.

In vergelijking met de 3-in-1 cream is deze cream iets romiger, iets beter te blenden. Ik ben echt weer in love met dit product, het werkt geweldig en geeft je echt zo’n sunkissed look. Ik gebruik het eigenlijk altijd in combinatie met de 3-in-1-cream, je kan ze dan zo mooi met elkaar blenden! Onder je make-up of over je make-up, dat maakt niet uit.

De Tinted Cream is voor 5 pond (iets meer dan €5) te koop op Eyeko.com, en je betaalt geen verzendkosten. En nee, daar hoef je niks extra’s voor te doen, dat is gewoon standaard zo. Als je mijn voucher code (E250) gebruikt, krijg je een gratis goodie bij je bestelling. Hoe leuk is dat? 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.