Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Add new tag
  • inspiratie
  • look
  • MAC
Een MissLipgloss artikel

Face charts

Voor shows gebruiken visagisten face charts die de designers hebben ontworpen. Face charts zijn opmaakpoppen op papier! Op papier is een gezicht getekend en de designer/visagist heeft het gezicht opgemaakt. Links (of rechts) op het papier is precies aangegeven welke producten gebruikt zijn. Op de site van MAC kon ik me uren vergapen aan de geweldige face charts. Helaas is de gallery niet meer zo uitgebreid als hij was 🙁 Op internet zijn nog wel heel erg veel MAC fc’s te vinden gelukkig. Er zou echt een boek moeten komen met groot afgedrukte fc’s met uitleg. Tot die tijd moeten we ze zelf maar uitprinten!

Check even een aantal MAC face charts:

Koren van EnKore laat hier zijn kunsten zien op een MAC face chart:

Héél veel facecharts in een filmpje:

Nog meer charts :love: :

Op deze site vind je heel uitgebreide MAC face charts, met uitleg hoe je de look kan creëren.

En beginnen jouw handjes nu te kriebelen? Tadá, je eigen blanco MAC face chart. Kan je zelf gaan knutselen! Je kan deze face chart uitprinten op gewoon papier, maar je kan ook steviger papier gebruiken zoals aquarelpapier of iets dergelijks. Enne, misschien onnodig om te zeggen, maar gebruik geen lipgloss e.d. op een face chart! Dan bederf je het papier en kan je het weggooien.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.