Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Fake in beautyreclames – ja of nee?

Reclames over cosmetica moet je altijd met een korreltje zout nemen. Dat model krijgt natuurlijk écht niet zulke geweldige wimpers van die mascara – dat zijn nepwimpers, en/of ze zijn gephotoshopt. Dat glanzende haar krijgt ze niet alleen van die amazing shampoo, en die nagels in de nagellakreclame, die zijn gewoon hartstikke nep en ook nog eens gephotoshopt. Oh, en die geweldige gladde huidjes van Beyoncé, Doutzen en Kate? Die zijn ook gewoon fake.

Ik wil jullie vragen te reageren op deze stelling:

Het is belachelijk dat we ‘nep’ krijgen voorgeschoteld in reclames. Dus nepwimpers, extensions en photoshop moet niet kunnen.


Aanleiding voor deze stelling is het nieuws over L’oreal, die klachten kreeg over de reclame met Cheryl Cole. Zij draagt extensions in deze reclame voor shampoo.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.