Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Gebruikt
  • opgemaakt
  • zeep
Een MissLipgloss artikel

Favo Kreta zeep OP!

Remember dat ik toen ik net terug was van mijn Kreta vakantie heel veel zeep had meegenomen? Je kan het in dit artikel nog een keer lezen. Ik heb een aantal zepen weggegeven en ik gebruik de rest zelf. De meesten zitten nog in de verpakking, maar een aantal heb ik al veel gebruikt. De honingzeep, de groene zeep met stukjes olijfblad en het megablok met kamille. Deze:


Dit was het grootste blok dat ik kocht, en ik vond hem ook de lekkerste. Hij heeft een tijdje zo op mijn nachtkastje gelegen, en het rook zo heerlijk! Na een week of twee ben ik hem gaan gebruiken en hij was zo ongelooflijk lekker! De geur is echt heerlijk en de zeep is heel romig. Ik gebruik hem niet alleen als zeep, maar ook als scheerschuim. Maar… Na ongeveer twee maanden gebruiken ziet hij er nu zo uit:

Van een megablok van 200 gram naar een zielig plakje. Hij ziet er zo zielig uit en hij wordt helemaal buigzaam als ‘ie nat wordt. Ik doe er zo zuinig mogelijk mee, maar binnen nu en een week valt ‘ie in brokjes uit elkaar. Snif… Hij was maar €1,50 maar het is serieus één van de lekkerste zepen die ik ooit heb gehad. Ik heb nog een groot blok van 200 gram, maar dat is wel een andere soort. Ik heb de verpakking nog niet opengehad, maar ik ben bang dat hij niet zo lekker is al deze.

Ik wil terug naar Kreta! Op eBay heb ik al gezocht, maar ik kan niet precies deze zeep meer vinden. Het merk weet ik niet meer, volgens mij is het Aphrodite, maar daar kan ik deze zeep niet van vinden… Als iemand hem toevallig ergens tegenkomt, let me know!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.