Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Firefox / IE 7

Ik hoor van meerdere meiden dat het forum en de site niet helemaal goed worden weergegeven.. Aan het forum wordt op het moment gewerkt, maar ik kan iedereen aanraden om Firefox of Internet Explorer 7 te downloaden. Ik heb sinds kort Firefox en ik vind hem zelf ideaal. Dus: download Firefox / IE7 als je problemen hebt met de site. :blush:

Edit Chanty aka de webbuildster:
Ik ben op het moment inderdaad druk bezig om het forum te fixen voor àlle browsers, maar het zou toch een stuk makkelijker zijn (voor iedereen, niet alleen voor mij 😛 ) als degenen die nog Internet Explorer 6 gebruiken te upgraden naar versie 7 of over te stappen naar Firefox. IE6 is namelijk de enige browser die een zooitje maakt van websites die CSS (Cascading Stylesheets) gebruiken.


IE7

 
Ohja, als je in het menu rechts op bepaalde categorieën klikt, kun je inderdaad een 404-pagina krijgen. Dit komt omdat er in die categorieën nog geen posts zijn geplaatst 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.