Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • privé
Een MissLipgloss artikel

Fusion of Dance

Zoals ik jullie had verteld, was ik 5 mei op het bevrijdingsfestival in Zwolle. Het was echt superleuk, zijn er nog meiden die ons (ik, Monique en Mascha) gezien hebben?

Nu is er nog een superleuk festival waar ik morgen heenga, namelijk Fusion of Dance! Fusion of Dance is een festival met drie stages: Lipgloss, MegaBase en Onlytechno. Lipgloss is groovy house, Megabase is hardstyle en Onlytechno is techno. Superleuk en goed bedacht, ook! Er komen echt supertoffe dj’s draaien, wat ik helemaal leuk vind is Gregor Salto, Ricky Rivaro, Cuzco en Sidney Samson. Ik zal dan ook vooral bij de Lipgloss stage te vinden zijn, en dat is toeval, haha! Mijn broer zat in de organisatie bij het bevrijdingsfestival, en hier weer! Hij is daar nu dus druk mee bezig, heel leuk om die voorbereidingen van zo dichtbij te zien.

Ik ben daar trouwens ook aan het werk. Zoals sommigen van jullie wel weten werk ik af en toe bij mijn ouders in hun tabakswinkel in Zwolle, en zij staan op het festival met een tent. Natuurlijk sigaretten verkopen, haha! Ik zal daar soms ook even staan. En nee, ik rook zelf niet 😉

Zijn er hier meer mensen die naar Fusion of Dance gaan?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.