Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • gebruik
 • Gebruikt
 • opgemaakt
Een MissLipgloss artikel

Gebruikt maart & april 2009

Februari was mijn opmaakmaand, die erg goed slaagde. Toch ben ik er niet mee doorgegaan. Ik haat het om mezelf te forceren bepaalde producten lang achter elkaar te gebruiken, ik merk echt dat ik daardoor bepaalde producten ga haten en niet meer wil gebruiken. Dus ik ben er mee gestopt! Ik heb afgelopen week mijn make-up en body- en haarproductenstash opgeruimd en producten die ik niet meer gebruik weggegeven of weggegooid als ze verrot waren. Ik heb weinig opgemaakt, zeker in maart (bijna niets!). Even op een rijtje:


 • 500 ml Yes to Carrots shampoo
  Fijne shampoo, maar ga hem niet opnieuw kopen. Ruikt lekker, verzorgt m’n haar goed, maar doet niet veel meer voor m’n haar dan andere shampoos in deze prijsklasse. Ik gebruik nu sinds een tijdje Tigi Catwalk Headshot shampoo en conditioner, love it.
 • 50 stk Kruidvat Reinigingsdoekjes
  Niet voor m’n gezicht, maar voor m’n handen als ik veel geswatcht heb en als ik me opgemaakt heb. Foundation bijvoorbeeld doe ik uit het flesje/de tube eerst op de rug van m’n hand en daarna pas op m’n gezicht.
 • 50 ml HEMA daycream for dry skin
 • 50 ml HEMA nightcream for dry skin
  Allebei stinken ze, heel lang niet gebruikt. Weggegooid.
 • 25 stk HEMA Cleansing Face Wipes
  Zelfde verhaal als bij Kruidvat doekjes. Deze heb ik één keer op m’n gezicht gebruik en I HATE it. Blegh, m’n huid wordt er trekkerig van.
 • 250 ml John Frieda Moisture Barrier Firm Hold Hairspray
  Fijne haarlak, maar vind hem niet mega bijzonder. Na een ritje met de fiets door de wind is ‘ie er wel grotendeels uit.
 • 240 gr Lush Dream Cream
  Weggegeven aan mijn mama. Ik gebruikte hem niet, ik heb ZOVEEL andere bodylotions en -butters, en deze pak ik het minst vaak. Nu kan mijn moeder ervan genieten 🙂
 • 75 ml Vaseline Healthy Hand & Nail
  Zelfde verhaal als Lush Dream Cream.
 • 25 ml Kruidvat Oogcrème
  Gebruik ik echt never, dus ook aan mijn mams gegeven
 • 8 gr Everyday Minerals Start To Finish Fair (finishing powder)
  Love dit spul, helemaal op nu. Gebruikte het elke dag. Heb nu als vervanger MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder, vind hem wel fijner. Gekocht omdat ik voor de bruiloft van mijn nicht in september (ik doe haar make-up) een perfecte poeder wil hebben. En gebruik hem nu natuurlijk ook gewoon zelf 🙂

Bij elkaar (ik heb voor de doekjes 2 gram per stuk gerekend) 1315 gram, dus een kilo en 315 gram. Valt nog mee, maar is veel minder dan de voorgaande keren.

Ik merk dat ik veel meer van mijn producten geniet nu ik het niet geforceerd wil opmaken. En als ik iets niet fijn vind, geef ik het gewoon weg. Zo kan ik er ook andere mensen mee blij maken!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.