Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 augustus 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
Een MissLipgloss artikel

Geshopt

Ik heb weer een beetje geshopt!


Grote tas van Invito, €39,99 (maar had een kortingsbon met 15% korting!). Ik ga hem gebruiken voor school, hij is namelijk huge! Er zit een lang hengsel bij (dat vind ik zo geweldig aan de Invito: bij de meeste tassen zit zo’n fijn lang hengsel) en het materiaal is ook erg mooi. In het echt is ‘ie mooier dan op de foto, trouwens! Hij is steviger. Ben er heel blij mee, weet nu al dat ik hem veeeel ga gebruiken. Love it!

Twee cd’s: Hard Candy van Madonna had ik al een tijdje geleden gekocht op Bol.com voor €12,95 en Little Voice van Sara Bareilles, voor €12,99 bij de MediaMarkt. Ben dol op beide cd’s! Hard Candy is heerlijk dansbaar (kan moeilijk stil blijven zitten als ik hem in m’n cd speler of computer heb) en Little Voice is echt easy listening. Lekker rustige relax muziek!

Nu weet ik denk ik al dat ik de vaag krijg waarom ik de cd’s niet gewoon download en brand. Of course download ik ook liedjes, maar als ik een cd wil van een artiest/band, koop ik hem eigelijk altijd. Omdat ik 1) geen zin heb om een cd te downloaden en branden (ja, ik ben lekker lui!), 2) het leuker vind om een mooi hoesje en boekje erbij te hebben en 3) omdat ik hem dan veel sneller in m’n cd speler stop! En zo’n cd is uiteindelijk helemaal niet duur. Tadá: weten jullie ook waarom ik cd’s koop en niet download. 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.