Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Gosh
  • nieuw
  • nieuws
  • oogschaduw
Een MissLipgloss artikel

GOSH LUXURY

Heerlijk he, al die nieuwe zomercollecties van make-upmerken? GOSH komt voor deze zomer met de LUXURY collectie, een kleine collectie met drie oogschaduws, een oogschaduwbasis en een bronzer.

De Glamorous Eye Shadow in de kleuren 10, 16 en 14:

Swatches:

Echt metallic kleuren, heel mooi! Als je ze nat gebruikt, worden de kleuren – vanzelfsprekend – nog intenser en meer metallic. Ik vind de kleuren erg mooi, super voor de zomer. De oogschaduws kosten €6,99.

De basis:

De oogschaduwbasis zit in een stick, die je zo op je ooglid kan aanbrengen en met je vinger kan uitsmeren. Hij heeft een hele aparte metallic glans:

Geblend:

Ik was hier eerst een beetje sceptisch over, maar hij werkt echt heel erg goed! Ik gebruikte hem de eerste keer op een dag dat ik echt veel oogschaduw gebruikte, en donkere kleuren. Dat deed ik natuurlijk zodat ik hem extra goed kon testen! Die dag ging ik naar school, heb ik geshopt, op het terras gezeten en gezweet. En ’s avonds? Jep, de oogschaduw zat echt nog per-fect op z’n plek. Echt een erg fijne basis dus, dit! Ik vind het alleen niet zo fijn dat je hem ‘zo’ op je oogleden aan moet brengen. De basis kost €7,49.

Verder zit er in de collectie nog een Giant Sun Powder, een megagrote bronzer met gouden shimmer. Deze kost €12,99. De GOSH LUXURY collectie ligt vanaf week 27 in de winkels, dat is vanaf 29 juli.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.