Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • freshcotton
  • winactie
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Gratis bestellen bij Fresh Cotton

Als vierde in de rij is het vandaag mijn beurt om gratis spullen weg te geven via FreshCotton! Vanaf 17.00u (let dus even op hoe laat het is) tot 18.00u kan je bij Fresh Cotton gratis Keds items bestellen. En nee, ik ga lekker niet precies vertellen hoe het in elkaar zit, zoek maar even tot je gevonden hebt hoe het werkt 🙂

Edit: de winactie is inmiddels afgelopen. Even kort wil ik reageren op de rel die plaatsvond bij de comments. Ten eerste heb ik expres er niet precies bij gezegd hoe het in elkaar zit. Je wil iets winnen, dan mag je ook wel een beetje moeite doen, toch? Dat FreshCotton wat trager was is logisch en daar kan ik niks aan doen.

Ik vind het nogal raar dat er zoveel negativiteit bij de comments van dit artikel is. Hallo, mensen, ik heb deze winactie voor jullie geregeld, gratis dingen. Nederlanders houden van gratis dingen. Maar als het dan een keer niet gaat zoals ze het zelf graag zien dan is het natuurlijk weer niet goed… Reacties als ‘ik voel me belazerd’ en dergelijke vind ik dan ook totaal niet op zijn plaats. Dat is wat ik even wilde zeggen. Ik doe mijn best voor jullie om leuke winacties te regelen en dan krijg ik die shit over me heen? Kom op zeg.

En nee, ik zit inderdaad niet 24/7 achter mijn laptop om jullie te begeleiden bij winacties als deze. Als ik op dat moment wel achter de laptop had gezeten had ik eventueel wel wat hints gegeven maar helaas stond ik vast op Utrecht centraal station.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.