Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • conditioner
  • herbal essences
  • procter gamble
Een MissLipgloss artikel

Herbal Essences Colour Queen


Herbal Essences doet mij denken aan ‘vroeger’. Ken je dat, dat je aan vroeger denkt wanneer je een bepaalde geur ruikt? Ik heb dat met de geuren van de Herbal Essences shampoos. Thuis hadden wij deze heel soms, en ik kan me vooral een vakantie met mijn ouders en broer herinneren als ik de geur ruik. Gek he! Maar sinds een tijdje zijn de verpakkingen en namen van de producten van HE helemaal veranderd en ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Ik testte twee soorten shampoos en conditioners, vandaag de review van de Colour Queen versies.

Dit staat achterop de fles van de shampoo:

Laat mij je levendigheid weer opwekken.

Ik zet je kleur in vuur & vlam met mijn oppeppende formule met acai bessen en zijde extracten.

Voor extra intense levendigheid, gebruik mijn kleurbeminnende conditioner.

Gebruik me zo: Laat me rijk schuimen, uitspoelen en herhalen. Wow, nu is je haar pas hot!

En achterop de conditioner:

Kleur oppepende conditioner

Laat je kleur fonkelen en zet iedere lok in vuur & vlam.

Mijn créme-achtige conditioner met acai bessen en zijde extracten is gek op gekleurd haar en versterkt de levendigheid.

Om de glans van je gekleurde haar helemaal wakker te schudden, begin met mijn shampoo.

Gebruik me zo: Masseer me zachtjes in. Wat is dat voor gevoel? Dat is je kleur die aan het genieten is. Uitspoelen.


Een beetje populaire teksten, maar ik vind het wel leuk. Het spreekt me wel aan. Je kan zien dat Herbal Essences zich veel meer is gaan richten op het jonge publiek na de restyling.

De verpakkingen
Leuk, hip, roze! Valt meteen op in het schap en dat vind ik tof. Leuk is dat de flessen in elkaar passen wanneer je ze neerzet, dat geeft wel iets extra’s. Dit betekent ook dat de conditioner ‘op de kop’ staat en dat is handig wanneer je het product er uit wil krijgen. De shampoo staat gewoon ‘recht op’, maar die krijg je er ook gewoon prima uit, is vrij dun namelijk. Informatie genoeg op de fles, gewoon top dus.

De geur
Zoet en heerlijk! Echt een Herbal Essences geurtje, heel erg yummy. De shampoo en conditioner ruiken hetzelfde, wat prettig is: wanneer je ze allebei gebruikt ‘meng’ je geen kleuren door elkaar. Heel fijn vind ik dat je haar na het uitspoelen en drogen nog superlekker naar de geur ruikt! Het geeft echt een kappergevoel.

De werking
De shampoo doet wat ‘ie moet doen: schuimen en schoonmaken. Hij schuimt enorm, en je hebt maar een heel klein beetje nodig. Ik merk wel dat – wanneer ik hem zonder conditioner gebruik – hij mijn haar iets droog maakt. Maar eerlijk gezegd doen alle shampoos dat bij mij, natuurlijk ook omdat mijn haar in heel slechte conditie is omdat het meerdere keren geblondeerd is.
De conditioner werkt ook heel lekker, is heel romig en lichtroze van kleur en verdeelt goed over je haar. Ik laat het ongeveer vijf minuutjes intrekken en je voelt meteen dat je haar er zacht van wordt en dat de klitten verdwijnen. Na het uitspoelen en drogen voelde mijn haar heel lekker gevoed aan en glansde het. Ik had geen serum nodig om het frizz-loos te maken. Fijn, dus!

Het zijn producten die je kleur mooi houden. Die eigenschap kan ik helaas niet echt testen.

Conclusie
Ik vind vooral de conditioner erg fijn: hij doet echt wat een conditioner hoort te doen. Hij maakt je haar zacht, laat het glanzen… Heel goed dus. De shampoo is echt wel een basic shampoo maar om de geur zou ik hem weer kopen. En de prijs… allebei €3,49. En dat is wel echt heel goedkoop voor een fles van 250 ml. En gewoon bij de Kruidvat en de Etos verkrijgbaar. Ik zou zeker een gokje wagen op deze shampoo en conditioner!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.