Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • handcrème
  • herome
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Herome 24H Protective Hand Cream


Regen, kou, wind. Je handen hebben het zwaar! De huid van je handen wordt snel droog door de grote temperatuurverschillen waar ze mee te maken krijgen (je loopt immers regelmatig een verwarmd gebouw binnen, en loopt dan ook zo weer de vrieskou in). Zeker in de winter hebben je handen dus een lekkere creme nodig.

Ik heb een erg fijne voor jullie gevonden, de Herome 24H Protective Hand Cream. Deze handcreme zorgt voor een langdurige dieptewerking voor zeker 24 uur. Er wordt een heel dun laagje op de huid achtergelaten, wat de natuurlijke verzorging van de huid hersteld. Dus: uitdroging wordt voorkomen! Ook zorgt de handcreme voor maximale hydratatie en een snel verzachtend effect. In de handcreme zit SPF15, die beschermt tegen de schadelijke invloeden van zonlicht.

Mooie beloftes natuurlijk, maar is deze handcreme ook echt zijn geld waard?

Verpakking

De handcreme is er in twee maten, 80 milliliter (€17,95) en 20 milliliter (€1,95). Dus eigenlijk eentje voor in je tas, en eentje voor thuis. Ik heb zelf de grote tube van 80 milliliter. De verpakking is vrij breed en kort, het was qua vasthouden makkelijker geweest als ‘ie iets langer was. De tube heeft een klikdop, wat altijd beter is dan een draaidop. Sowieso is de tube een pluspunt: een potje is veel minder hygienisch en praktisch.
De grote tube is een beetje te groot voor in je handtas, dus die raad ik daar ook niet voor aan. Qua vormgeving is de verpakking een beetje suffig.

Substantie en geur

De creme is lekker dik, veel dikker dan je eigenlijk verwacht. Het is te vergelijken met roomboter qua substantie. Dat is ook een reden waardoor het product een beetje moeizaam uit de tube komt. De creme ruikt subtiel, maar erg lekker. Het doet mij wel een beetje denken aan een mannenparfum. Ondanks dat de creme vrij dik is, smeert het heel goed uit. Je hebt maar een klein beetje nodig, een hoeveelheid ter grootte van een erwt.

Werking

Wanneer ik de handcreme insmeer, voel ik meteen verschil. Mijn handen worden lekker zacht en soepel. Ook trekt de handcreme erg snel in en voelt niet vet aan. Juist glad, een beetje siliconen-achtig. Het lekkere zachte gevoel  is er uren later nog! Met andere handcremes moet ik om het uur smeren om dat lekkere zachte gevoel te houden. Of de creme echt 24 uur hydrateert? Dat kan ik niet precies zeggen, ik weet wel dat ik ongeveer twee a drie keer per dag smeer. Dit is wel de eerste creme die mijn handen zo snel verzorgt en waarbij dat lekkere zachte gevoel ook zo lang blijft!

Kortom is deze handcreme een echte aanrader voor dames die op zoek zijn naar een kwalitatief goede handreme! Herome is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Etos.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.