Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fashion
  • gekocht
  • geshopt
  • mode
Een MissLipgloss artikel

H&M suede enkellaarsjes

Je zal het altijd zien. Net wanneer je je hebt voorgenomen geen geld uit te geven, kom je de leukste dingen tegen. Dat heb ik in ieder geval altijd. In januari ga ik een week naar New York, en ik mag tot die tijd van mezelf niet shoppen. Alleen als ik iets echt heel, heel erg nodig heb. Op het moment heb ik niks nodig, dus ik mag niets kopen.

Toch ben ik nog regelmatig in de stad met vriendinnen. Even winkelen. Kijken, kijken, niet kopen. Tot ik met Naomi en Jessica in de H&M de perfecte enkellaarsjes zag in Utrecht. Ik had ze al eerder gezien in Zwolle, en het enige wat ik dacht was ‘nietkijkennietkijkendoorlopendoorlopen’, wat ik dan ook deed. Jessica bleef stilstaan bij de laarsjes, ik volgde haar voorbeeld. Jessica zei: ‘Laten we gaan passen!’ Ik volgde haar voorbeeld. Had ik niet moeten doen. Ik kon ze niet laten staan. Het zijn de perfecte enkellaarsjes die ik al heel lang zoek. Al tijden zoek ik enkellaarsjes, grijs, van leer, met een hoge hak. Maar nooit zag ik ze. Niet toen ik wél geld mocht uitgeven. De opmerkingen van mijn vriendinnen hielpen me ook niet. ‘Ze staan echt zo mooi!’ ‘Je moet ze echt kopen!’ Thanks, girls.

En dus heb ik ze. De hak is hoog voor mijn doen, ik draag niet vaak hakken. Maar ik wil het zo graag kunnen! En ik vind deze laarsjes zo mooi, dat ik de pijn er wel voor over heb. Ze lopen heel stevig en ik krijg er geen blaren van, ik moet gewoon wennen aan de hoogte. Ze zijn van suède, grijs en de hak is tien centimeter. Er zit een plateau in, de rits zit aan de buitenkant en ze zijn zo prachtig.


En nu mag ik niks meer kopen. Niks meer.

De laarsjes zijn er ook in het zwart, ze kosten €59,95 en ze vallen groot. Neem absoluut een maat kleiner als je ze online bestelt!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.