Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • privé
Een MissLipgloss artikel

Holiday!

Ik heb jullie girls al verteld dat ik 4 juli een paar dagen met ma maman een paar dagen naar Parijs zou gaan, maar helaas gaat dat niet door, omdat er te weinig aanmeldingen voor de reis waren (we gingen met de bus met Oad). En omdat ik & mijn moeder alleen in die week van 4 juli kunnen, kunnen we ook niet met een andere Parijs-reis mee (en we wouden wel graag met Oad o.i.d.). En dus zijn we iets anders gaan zoeken… en nu gaan we 8 dagen naar Fuengirola in Spanje! Het ligt aan de Costa del Sol en we hebben een appartement aan het strand! Boulevard oversteken en we zitten op het strand! Stiekem vind ik het niet zo erg dat we nu naar Spanje gaan. Dit betekent écht 8 dagen lang lekker uitrusten! En Parijs is relatief dichtbij dus we kunnen altijd nog naar Parijs.

Volgende week dinsdagnacht/woensdagochtend gaan we weg: we vliegen om 5.30u vanaf Schiphol. Lekker vroeg! Voor mij is het de eerste keer dat ik ga vliegen, dus ik heb al helemaal zin om alleen al naar Schiphol te gaan. Tax-free shoppen! Ik heb al een paar dingetjes op het oog (Havaianas, een lekker luchtje en een mooie zonnebril), en met een frapuccino van Starbucks kan mijn vakantie niet beter beginnen! Om ongeveer half 9 zijn we dan in het zonnige, warme España! Ik kan zelf niet wachten, heb ontzettend veel zin om een weekje lekker niks te hoeven en alles te mogen. Lekker relaxen en uitrusten op het strand, lekker over de boulevard slenteren, lekker eten (!!) en uuuuren op terrasjes zitten.

We zitten dus in een hotel aan het strand, en dit is ons uitzicht:

Die week ben ik dus niet bereikbaar via e-mail en zal ik ook niet op de site en het forum zijn. Ik probeer wel ‘vooruit’ te schrijven zodat er wel updates zijn, maar dat kan ik niet beloven! Ik probeer daar wel een internetcafeetje te zoeken, een uurtje internet kost maar iets van €1, dus ik zal jullie dan zeker laten weten hoe ik het heb. Ik ga dus volgende week woensdag weg en kom die woensdag daarop weer terug (rond 13.00u ben ik dan weer in Amsterdam). Ik laat het jullie de dag vantevoren nog even weten als ik wegga. Ik heb er zoooo zin in!

Enige angst: kakkerlakken.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.