Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 331
  • inglot
  • nagellak
  • nagels
Een MissLipgloss artikel

Inglot Nail Enamel 331

Ik heb je al vaak de prachtige producten van Inglot laten zien en ik zelf kan er geen genoeg van krijgen. Vandaag wil ik je en heel mooi fris lakje laten zien dat ik een tijdje geleden voor een feestje kocht, en waar ik echt gek op ben!

Zo zien de nagellakken er in de winkel er uit. Veel he?! En wat prachtig zo allemaal bij elkaar. Ze kosten €11 per stuk. Niet super goedkoop, maar vergelijkbaar met de prijs van ‘A-merk’-nagellakken zoals OPI en Ciaté. In het flesje zit 14ml, dat is veel. Er zitten geen schadelijke stoffen in de nagellak van Inglot. Fijn! En ze hebben enorm veel keus uit verschillende kleuren en finishes. Van natuurlijk met een creamy finish, tot enorm extravagant in felle kleuren met opvallende glitters. Maar net wat jij wil!

331 is een licht lakje met een roze ondertoon, zonder shimmer, glitter of aparte glans. Een creamy lakje dus. Hij dekt in drie dunne laagjes en lakt heel erg fijn! Ik ben echt dol op de Inglot Nail Enamels. De kwaliteit is gewoon supergoed en ze blijven lang zitten. Oh ja, en veel keus! Haha!

Met flits, hier kan je goed zien hoe de kleur er uit ziet in combinatie met mijn huidskleur.

Ik kan er kort over zijn: ik ben gek op deze nagellak! Dat heb je soms hè, ook al heb je zoveel kleuren, dat je één kleur gewoon vaker pakt. Dat heb ik dus met deze. Het is kleur 331 van Inglot en kost €11.

Inglot is te koop bij de Pro Store aan de Van Baerlestraat in Amsterdam, en bij counters in de V&D in Zwolle en Alkmaar.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.