Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • jelly pong pong
  • nude and improved
  • oogschaduwbasis
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Jelly Pong Pong Nude and Improved

Sinds een paar weken gebruik ik dit item als oogschaduwbasis. De omschrijving van Jelly Pong Pong zelf:

The pride of our pack, this multifunctional crayon is an emollient eye shadow base and concealer in one. As a base, the superior formulation enables your eye shadow to obey, so that the colours stay all day long without fading or creasing. As concealer, it disguises blemishes, light scars and red veins effectively so your skin looks as flawless as you want it to be. Formulated with superior plant waxes which keeps eyes and skin smooth and lustrous.

Bonus : Contains castor seed oil and candelilla wax so it conceals and moisturizes skin at the same time. Jumbo size is comfortable to hold, while being extremely portable due to its short, compact handle.

Het is dus een concealer en een oogschaduwbasis in een! Ik gebruik het alleen als oogschaduwbasis, omdat hij daarvoor echt perfect werkt en omdat ik bijna geen concealer gebruik. In mijn vorige face of the day’s hebben jullie al kunnen zien dat ik deze eigenlijk altijd gebruik, omdat hij gewoon beter en sneller werkt dan mijn Too Faced Shadow Insurance. En dat zegt genoeg, want die was al bijna perfect!

De basis is in gebruik heel handig. Je ’tekent’ gewoon twee dikke strepen op je oogleden en smeert dat uit met je vingers. Het voelt heel glad en zacht aan, en een heel klein beetje vettig. Maar dat is juist goed! Want als je daar dus poeder (oogschaduw) op doet, blijft het superlang zitten. Ik gebruik hem nu zo’n drie a vier weken en ik heb hem nog niet hoeven slijpen, de punt is nog lang niet aan zijn einde. Ga even na hoelang je hier dan mee doet!

Mijn oogschaduw blijft met Nude & Improved echt de hele dag zitten zonder te creasen of wat dan ook. Echt geweldig spul en heel snel en makkelijk in gebruik! Hij kost €23,75 bij Alicejohavesentials, wat veel lijkt, maar weinig is omdat je er zolang mee kan doen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.