Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • brilliant brunette
  • conditioner
  • John Frieda
  • Liquid Shine
Een MissLipgloss artikel

JF Brilliant Brunette Liquid Shine

Zo leuk dat John Frieda vaak met nieuwe lijnen komt. I love it! Natuurlijk ook wel weer slecht voor onze portemonnee, maar goed… 😉

Nu heeft John Frieda namelijk Liquid Shine, de lijn die nu in de winkels ligt! Deze lijn bestaat uit een shampoo en een conditioner en deze maken deel uit van de Brilliant Brunette lijn. Deze Liquid Shine shampoo en conditioner is er dus alleen voor bruin haar! Mazzel voor mij, pech voor meiden met een andere haarkleur.


De naam zegt het natuurlijk al: glans, glans, glans! Dat is in ieder geval waar deze shampoo en conditioner voor moeten zorgen. De shampoo en conditioner hebben een speciaal Shine-Infusing Complex®, wat beschadigde gedeeltes in je haar van binnenuit herstelt terwijl het de buitenkant van je haren een prachtige glans geeft. Daarnaast zijn de producten ook nog goed voor gekleurd haar en okay om elke dag te gebruiken.

Ik heb de beide producten uitgetest en ik moet zeggen: I’m impressed! Normaal doen glansproducten weinig voor mijn haar, ik zie vaak niet erg veel verschil. Dat dacht ik ook toen ik de Liquid Shine producten had gebruikt, ik merkte weinig bijzonders aan m’n haar. Tot ik toen ik van school thuiskwam een filmpje op ging nemen voor de site, het viel me toen ineens op dat m’n haar echt zo mooi glansde! En elke keer als ik de LS producten heb gebruikt, glanst m’n haar zo mooi! Love it.

De shampoo is helemaal transparant van kleur, dat zien we niet vaak! De conditioner is wit en heeft hele kleine shimmer in zich. Ik zag op de ingredientenlijst al mica staan, dat is een soort glitter. Er zitten geen chunky glitters in ofzo hoor, maar hele kleine shimmer, zoals je ook in oogschaduw ziet. Dit zie je niet terug in je haar trouwens, je ziet geen glitters zitten (thank God), haha. Verder ruiken de producten hetzelfde als de andere producten van John Frieda: zo’n lekker luxe kappergeurtje.

Het enige irrtante aan de John Frieda shampoos en conditioners vind ik de verpakking. Tubes zijn ideaal, maar niet als de dop lastig open te krijgen is. Ik weet niet waar het aan ligt, maar ik krijg de dop nooit goed open van de JF tubes. Ik moet met m’n nagel tussen de dop en de fles en dat betekent chips in m’n nagellak of een gescheurde/gebroken nagel. Geen big problem ofzo, maar wel een beetje irritant.

De Liquid Shine shampoo en conditioner kosten beiden €8,99 en zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Etos.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.