Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • nagellak
 • nagels
 • online shop
Een MissLipgloss artikel

Konad Nail Art


Bron foto: www.konadusa.com

Ik weet nog wel dat ik als klein kind vaak in de weer was met mini nagel-tattoos. Van die mini figuurtjes die je op je nagel kon aanbrengen, maar die er ook megasnel weer afgingen. Als klein meisje vond ik het geweldig om m’n nageltjes te versieren, en ik heb ontdekt dat ik dat nog steeds heel erg leuk vind :hihi: Je kan namelijk je eigen nagels heel snel en makkelijk versieren met Konad Nail Art. Konad is een merk gericht op het versieren van je nagels door middel van image plates. Ik heb het zelf uitgetest – het is superleuk en supermakkelijk. Het leuke van Konad is, is dat je alles opnieuw kan gebruiken. Een image plate is nooit ‘op’!


Bron foto: www.konadusa.com

Wat heb je nodig?

 • Normale nagellak
 • Special Konad nagellak
 • een Konad scraper
 • een Konad stempel
 • een Konad image plate
 • nagellakremover zonder aceton
 • een nagelvijl
 • (Konad) topcoat
 • eventueel een wattenstaafje

Je kan alle Konad producten hier kopen. Het handigste en goedkoopste is om voor de eerste keer een set te kopen, waar alle dingen inzitten die je nodig hebt. Al vanaf €12,95 heb je een Konad set!


Hoe werkt het?

Klik op ‘more’ om te lezen hoe je Konad kan gebruiken en voor een kortingscode voor de Konad webshop!


1. Lak eerst je nagels in een basiskleur. Gebruik hiervoor gewone (Konad) nagellak, en niet de Special versies! Deze zijn namelijk alleen voor de Nail Art. Lak je nagels dus gewoon zoals je gewend bent en laat dit heel goed drogen. Lak ze het liefst een paar uur van te voren zodat je zeker weet dat de lak uitgehard is voordat je bezig gaat met stampen.

2. Ruw de Konad stempel op met een vijl. Op deze manier pakt de stempel de lak beter op. Dit hoeft alleen de eerste keer!

3. Breng Konad Special nailpolish aan op het figuurtje op de image plate.

4. Haal de overtollige lak weg met de Konad scraper.

5. Pak nu de Konad stempel en ‘druk’ deze op de image plate – waar je de nagellak hebt aangebracht.

6. Check of het plaatje goed is overgenomen. Je kan eventueel nog foutjes bijwerken met een wattenstaafje.

7. ‘Rol’ de stempel over je nagel. Je kan het ook gewoon plat op je nagel drukken, probeer gewoon uit wat jij het fijnste vindt! Bij mij werkt rollen het best.

8. Tadáh! Nu een topcoat erover en klaar is je nail art!


In dit filmpje wordt nog eens precies voorgedaan hoe je Konad kan gebruiken. Let niet op haar stem :hihi:

Tips

 • Maak na gebruik alle spulletjes schoon met een doekje of watje met nagellakremover. Je kan alles gewoon weer gebruiken! Maak alleen de Konad stempel schoon met een vochtig doekje of watje.
 • Je kan Konad ook gebruiken om bijvoorbeeld je mobiele telefoon te versieren!
 • Gebruik meerdere images en kleuren op één nagel voor een kleurrijk en vrolijk effect.


Webshop

Je kan alle spulletjes die je nodig hebt voor de Nail Art kopen in deze webshop. Je vind daar de nagellakjes (special en gewone), setjes, losse image platjes, steentjes om je nagels mee te versieren, accessoires… Er zijn ongelooflijk veel verschillende imageplates om uit te kiezen, ze kosten €4,95 per stuk. Losse potjes special nagellak en gewone nagellak (10 ML) kosten ook €4,95. Er zijn heeel veel leuke kleuren om uit te kiezen!

Speciaal voor Miss Lipgloss bezoeksters is er nu een actie! Vanaf vandaag (1 november) tot en met 15 december krijg je 5% korting als je kortingscode ‘lipgloss’ gebruikt. Daarnaast gaat 5% van de opbrengst in deze periode naar speelgoed en knutselspullen voor KDC Zonnehof in Voorburg, een kinderdienstencentrum voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Als je nu geen goede reden hebt om lekker te gaan shoppen in de Konad webshop, weet ik het ook niet meer :hihi: ! Binnenkort ga ik een aantal Konad sets weggeven, houd MissLipgloss.nl dus goed in de gaten!


Meer Konad


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.