Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Korte daily routine

Dit doe ik elke ochtend. Veel mensen denken na het zien van mijn filmpjes op YouTube dat ik een half uur bezig ben met mijn make-up elke ochtend, maar da’s echt niet zo! Ik ben echt niet elke ochtend bezig met kleurtjes en eyeliner. ’s Ochtends ben ik hooguit 10 (meestal 5 à 10) minuten bezig met m’n make-up. Watch it:

Op het eind zie ik er trouwens heel opgemaakt uit, dit komt door het licht. In natuurlijk licht (dus niet van lampen) ziet mijn huid er anders uit. Ik gebruik trouwens (zoveel) bronzer omdat mijn gezicht veel minder bruin wordt in de zon (en ook als ik zelfbruiner gebruik) dan mijn lichaam. Omdat het er nogal vreemd uitziet als ik dat zo laat, gebruik ik bronzer (perfecte oplossing).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.