Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • look
Een MissLipgloss artikel

L.A.M.B look

Ken je dat, dat je soms een look ziet waar je ineens verliefd op bent? Bij mensen op straat, maar ook op internet? Zo kwam ik deze look van L.A.M.B van voorjaar 2008 tegen. Ik was echt meteen helemaal in love!

Ik heb zelf persoonlijk een grondige hekel aan how-to’s in tekst zonder foto’s of video’s, maar dit staat bij de look op Style.com:

For the eye, Tilbury applied a pair of charcoal-colored shadows (MAC Matte Eye Shadow in dark gray Soot and asphalt black Typographic) in the socket, then layered a pair of blue hues (MAC Matte Eye Shadow in navy Prussian and sea blue Naval) above. A creamy beige matte shadow was blended under the brow as a highlighter, and an ebony eyeliner pencil was swiped along the upper lash line to intensify the look. Tilbury channeled Streisand via a full set of strip lashes followed with a few coats of black mascara. Out in the real world, she recommends skipping the strips and playing up lashes with a volumizing mascara instead.


Snap je wat ik bedoel? Je ziet niet voor je wat er gebeurd. Heel leuk, maar hoe doe je dat dan? En wat breng je precies waar aan?

Ik vind het jammer dat ik alleen maar foto’s van de ogen open zie, want nu weet ik niet precies what’s going on op de oogleden. Maar ik heb wel een beetje een idee: licht op de oogleden en dan donker in de crease en onder het oog. Bij mij kriebelt het echt onwijs om het te gaan proberen. Als het lukt, deel ik het met jullie!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.