Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • conditioner
  • Lee Stafford
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Lee Stafford Hot Shots 2minute Miracle Repair

Lee Stafford is een Londens merk van sterrenkapper Lee Stafford. Het merk kan je herkennen aan de knalroze verpakkingen met de Stafford Terrier erop! In de lijn zitten allerlei producten voor je haar, van styling tot verzorging: alles kan je vinden bij Lee Stafford.

Ik heb het zelf al heel vaak zien staan bij de Douglas en heb nu eindelijk mijn eerste Lee Stafford product getest: de Hot Shots 2Minute Miracle Repair. Het is een heel apart product: op de verpakking staat dat deze conditioner na een paar minuten heet wordt! Ik was benieuwd…

Het product zit verdeeld over 3 ‘capsules’ van 15 ml in de verpakking, één capsule is precies genoeg voor één keer. Ziet er superleuk uit en is superhandig voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat of een weekendje weg. Hoef je niet een hele fles of pot conditioner mee te nemen! Ik waste mijn haar zoals ik normaal ook doe en deed daarna de Hot Shot in mijn uitgeknepen haar. Je moet het gedurende twee minuten masseren en het dan uitspoelen, of het uitspoelen wanneer het warm werd. Ik merkte meteen al dat het heerlijk ruikt, echt zo’n kappersgeur. Maar echt warm werd het niet. Ik heb het er ongeveer vijf minuten in laten zitten om er zeker van te zijn dat ik niks verkeerd deed, maar m’n haar werd niet warm.

Ik spoelde het dus maar gewoon uit en liet m’n haar drogen zoals normaal en… Het rook ZO lekker! Ik heb kort haar, maar ik rook de hele dag die heerlijke geur van deze conditioner! Echt heerlijk, mensen om me heen vroegen ook welk geurtje ik op had, maar ik had die dag helemaal geen geurtje op! Echt een gigantisch pluspunt dat het zo lekker ruikt. M’n haar werd er ook lekker gevoed en glanzend van.

Dus behalve dat het niet warm wordt (jammer!) werkt het wél supergoed. In een verpakking zitten drie ‘capsules’, en het beste is om er elke week ééntje te gebruiken. De 2Minute Miracle Repair Hot Shots kosten €10,95 en zijn o.a. te koop bij Douglas en Etos.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.