Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • Lee Stafford
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Lee Stafford Reviews

Poker Straight Flat Iron Protection Shine Mist is een spray die je kan gebruiken voordat je je haar gaat stijlen met de stijltang. De gebruiksaanwijzing vind ik een beetje vaag; je moet het namelijk op je haar sprayen, dan föhnen en daarna pas stijlen. Waarom niet meteen stijlen? Maar goed, pluspunt is dat dit  súperlekker ruikt! Ik gebruikte dit bij een vriendin en ze werd er helemaal blij van, haha! Hij beschermt dus tegen de hitte van de stijltang en zorgt dat je haar niet verbrand. Ik vind hem mwah werken, mijn vriendin heeft vrij droog haar en zag er na het stijlen vrij dof uit. Een serum met heat-protection werkt beter! €8,95 voor 200 ml.

Shine Head Spray Shine! ‘Shiny Sexxxy Hair in A Can’. Dit product zorgt voor een mooie glans en (surprise!) een heerlijke geur aan je haar. Ik gebruik dit zelf vóór een hold spray en na mijn andere styling. Gewoon, om het net even wat meer glans te geven! Ik love dit spul, gebruik dit elke dag. Je sprayt het gewoon over je haar en het geeft een mooie glans aan je haar. Perfect dus voor meiden die van zichzelf niet zo’n mooie glans hebben. Het maakt je haar trouwens niet vet, erg fijn! €8,45 voor 200 ml.

Hold Tight Hair Spray is een haarlak, weer in de mooie roze bus! De geur is – ik hoef het al bijna niet meer te zeggen – heerlijk, en je blijft dit ook de hele dag ruiken. Als ik dit gebruik, krijg ik serieus de hele dag complimentjes dat ik zo lekker ruik! Grappig, zeker als ik moet vertellen dat het m’n haarlak is, haha. Ik vind deze haarlak heel lekker sprayen, hij sprayt anders dan anderen. Kan het niet uitleggen! Hij geeft een fijne ‘mist’ en maakt je haar niet plakkerig of vies. Je kan hem wel makkelijk uitkammen, heel fijn! Ik vind het een heerlijke haarlak, werkt perfect en houdt je kapsel de hele dag in toom. Kost €7,95 voor 250 ml.
Lee Stafford producten zijn o.a. te koop bij Etos en Douglas.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.