Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Miss Lipgloss vraagt...
Een MissLipgloss artikel

Let’s get personal!

Iedere dag bezoeken duizenden meisjes uit vooral Nederland en België MissLipgloss.nl. Nu kan ik wel een beetje zien wie jullie zijn en waar jullie vandaan komen (met IP adres), maar verder dan basic info kom ik niet. Dus nu ben ik eigenlijk stiekem wel een beetje benieuwd wie jullie zijn! Ik beantwoord eerst zelf de vragenlijst hieronder, en daarna kunnen jullie hem knippen en plakken in de comments. Als je een vraag niet wil beantwoorden, sla je hem gewoon over 🙂


Hoe heet je?
Cynthia

Hoe oud ben je?
18

Wat is je bijnaam (of hoe wordt je vaak genoemd)?
Miss Lipgloss, haha! Nouja, zo word ik in real life natuurlijk meestal niet genoemd. Vriendinnen noemen me vaak Cyn of Cynt.

Wat zijn je beste en slechtste eigenschappen?
Hmm. Mijn slechtste eigenschap is dat ik snel zenuwachtig ben, dat ik ongeduldig kan zijn en héél erg perfectionistisch ben. Maar goed, soms is dat ook wel weer een goede eigenschap.
Goede eigenschappen, pff, dat is moeilijk om over jezelf te zeggen… Een goede eigenschap van mezelf vind ik dat ik eigenlijk altijd op tijd ben. Vaak zelfs te vroeg. Ik heb een hekel aan haasten, dus ik zorg altijd dat ik ruim op tijd klaar ben om weg te gaan 🙂 Verder vind ik mezelf wel vergevingsgezind, haha.

Hoe vaak kom je per week op MissLipgloss.nl?
Haha, héél vaak natuurlijk! Vele malen per dag.

Wat doe je op een normale dag?
Vroeg uit bed, douchen en relaxed aankleden en opmaken terwijl ik het nieuws kijk. Daarna ontbijten met de krant, daarna op de fiets naar het station. Dan de bus naar school. De hele dag college, daarna naar huis, eten en aan de site werken. En als ik nog moet studeren, doe ik dat ook ’s avonds. Gelukkig ben ik veel ochtenden vrij (pas om half 12 of half 1 beginnen) dus dat is wel lekker relaxed 🙂

Heb je een ‘inspirator’ voor je manier van leven?
Een inspirator niet echt, maar ik kan me wel vinden in het boek van Eckhart Tolle, ‘Een Nieuwe Wereld’. Mascha raadde hem me aan en nu ik hem gelezen heb kijk ik anders naar mezelf en de wereld. Verder geloof ik in karma en leef ik op de manier waarvan ik zelf denk dat het het beste voor mij is.

Waar zie je je zelf over 10 jaar?
Over tien jaar ben ik hopelijk allang afgestudeerd en heb ik ook een master aan de VU gedaan. Ik hoop dat ik over 10 jaar doe wat ik het liefste doe: schrijven. Een baan bij de COSMOgirl of de Yes of Viva zie ik wel zitten. Maar misschien lijkt iets met televisie me ook wel helemaal geweldig, you never know. Ohja, en natuurlijk woon ik dan niet meer bij mijn ouders, maar ergens in een leuk huisje/appartementje met …. ? 😉


Nu jullie 🙂


Hoe heet je?

Hoe oud ben je?

Wat is je bijnaam (of hoe wordt je vaak genoemd)?

Wat zijn je slechtste en beste eigenschappen?

Hoe vaak kom je per week op MissLipgloss.nl?

Wat doe je op een normale dag?

Heb je een ‘inspirator’ voor je manier van leven?

Waar zie je je zelf over 10 jaar?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.