Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

10 x de leukste cadeautjes online versturen

Gebak of chocola over de post, de mooiste bloemen, onwijs leuk om te krijgen en daarom ook leuk om te geven. Ik heb inmiddels wat leuke adresjes verzameld om mensen leuke dingen toe te sturen.

Leestijd

Tijdens de quarantaine periode was dit mijn manier om aandacht te geven aan verjaardagen, of bijzondere momenten, maar ook om mensen ‘zomaar’ te laten weten dat ik aan ze dacht en ze waardeerde.

It's a cake by Anouk

Bij It’s a Cake bestelde ik het pakketje voor Cynthia’s verjaardag en ook het leuk versierde hart wat ik naar mijn zusje stuurde toen zij zich verloofde.

Ze maakt ook echt prachtige taarten, en af en toe heeft ze ook gevulde fudgeboxen die je kan laten opsturen naar iemand, of naar jezelf natuurlijk! Als ik een keer een taart wil laten maken dan weet ik waar ik naar toe ga in ieder geval.
Je kunt haar werk zien via @itsacakebyanouk op Instagram.

Lovíy

Van Cynthia kreeg ik een hele leuke bos droogbloemen, een ideaal cadeautje want ze blijven natuurlijk mega lang staan. Ik kreeg destijds op Instagram ook heel veel vragen waar ze vandaan kwamen, dat is dus Lovíy – luxe droogboeketten!

Brownies per post

Brownies per post ken ik ook via Cynthia, die dit al heel erg lang gebruikt voor attenties. De brownies en blondies smaken ook echt heel erg lekker! Leuk ook dat je als bedrijf ook zakelijke attenties kunt versturen, leuker dan de zoveelste pen. De vormgeving is mooi, en het kaartje wat erbij zit ziet er netjes en duidelijk uit. Topconcept!

YAY! Taart

Ik heb inmiddels al wel een stuk of 5 van deze repen laten versturen door YAY! Taart. Je kunt ze op hun website bestellen, en op Instagram (@yaytaart) vind je ze ook met leuke creaties. Je kunt het tekstje zelf kiezen, voor verjaardagen krijg je bijvoorbeeld hoera of gefeliciteerd. Ze hebben ook een fysieke shop in Breda, waar ook workshops gegeven worden dus als je uit die regio komt ken je het misschien wel! In ieder geval een feestje om in de bus te krijgen zo’n reep lijkt me!

Bloomon

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik een Bloomon fan, en ik verstuur ook graag een bos als cadeautje. Ook verstuur ik graag de mooie setjes met droogbloemen, deze krijg je inclusief het houten standaardje thuisgestuurd. Als je Bloomon als cadeautje verstuurd krijgt de ontvanger een smsje van hen dat er een verrassing onderweg is, en pas als ze ze hebben dan zien ze van wie. Dat vind ik ook gewoon zo goed bedacht allemaal, zo staat een bezorger ook niet voor een dichte deur. De service is overigens ook echt bizar goed, ik heb al een paar keer met vragen de klantenservice geappt en dan ben ik elke keer versteld door de vriendelijkheid en behulpzaamheid.

De reden dat ik zelf zo gek ben op de bossen is dat ze lang blijven staan. Daarmee zijn ze eigenlijk ook een stuk voordeliger nog dan bossen van de markt of bloemist, want die staan (bij mij in ieder geval) vaak maar een week. Als je het zelf wilt proberen of dit als cadeautje wil geven kun je code emmybovenh gebruiken en dan krijg jij een gratis bijpassende vaas voor je bos! Scheelt je weer geld! En mij ook trouwens, want ik krijg dan een gratis bosje van hen :).

Het standaardje met droogbloemen van Bloomon bij mij thuis.

Dan zijn er nog een aantal websites die ik een keer wil uitproberen, omdat ze me echt geweldig lijken. Bij alle sites kun je ook een persoonlijke boodschap meesturen. Met deze bedrijven heb ik geen ervaring, dus ik kan je geen foto’s of smaaksensaties laten zien en lezen. Als jij wel ervaring hebt met onderstaande bedrijven dan hoor ik het heel graag in de comments, dan weten we gelijk met z’n allen of we deze ook eens moeten gaan proberen!

 • Dear Brownie
  Een website met hysterische kleuren en hysterische boxen met brownies. Brownies met popcorn bijvoorbeeld, leuk bedacht en onwijs leuk om te krijgen denk ik!
 • Van Eigen Deeg
  Brownies zien we vaker, maar koekjes minder. Deze website verstuurd dus koekjes, love it! Ook beginnen de prijzen echt heel laag zodat je ook wat meer low-key mensen wat toe kan sturen als je er bijvoorbeeld meerdere nodig hebt.
 • Happy Truffel
  Ik ben eerlijk gezegd niet een onwijze fan van chocolade truffels, maar de collega’s van mijn zusje hadden ze onlangs geprobeerd en die zaten onwijs te genieten hoorde ik. Moet dus goed zijn! Ook is het wel heel vrolijk als je een box thuis krijgt met zoveel verschillende kleurtjes en smaakjes!
 • Taart in Pot
  Deze ga ik 100% zeker nog een keer gebruiken. Ze versturen complete taartjes in wekpotten! Je krijgt er dan de deco bij zodat je hem zelf kunt decoreren. De taartjes in de potten worden vacuüm gesloten waardoor de inhoud ongesteld wel drie maanden houdbaar blijft. Geniaal! Ook als je dit iemand met een verjaardag stuurt, want vaak heeft diegene al taart in huis gehaald. Zo kan hij of zij toch later nog flink gaan genieten.

Heb jij nog leuke toevoegingen of ervaringen? Laat het weten!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)