Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

30 dagen gratis Storytel

Jaren geleden deelde ik eens dat ik begonnen was met luisterboeken. Inmiddels iets ‘doodnormaals’ en naast lezen, luister ik regelmaat een boek tijdens het wandelen of sporten. Met mijn Storytel link krijg je in plaats van 14 dagen, 30 dagen gratis om het uit te proberen. Ik vertel je er graag wat meer over.

Leestijd

Meld je via deze link aan om Storytel 30 dagen gratis uit te proberen.

Wat is Storytel

Storytel is een app waarmee je toegang krijgt tot duizenden luisterboeken én e-books. Een hele database om altijd iets te vinden wat bij je past. Je kan met de app onbeperkt luisteren en lezen, je kan boeken downloaden om ze offline beschikbaar te maken en zo heb je dus altijd vermaak bij je.

Hoe werkt Storytel

Eerst moet je je even aanmelden voor een abonnement, met mijn link krijg je 30 dagen gratis. Daarna betaal je €12,99 per maand voor onbeperkt luisterboeken luisteren en e-books lezen.

In de app vind je héél veel boeken waar je uit kan kiezen. Een deel kan je luisteren, een deel lezen, een deel allebei. Als je wilt lezen, dan doe je dat in de app, of op de Storytel e-reader. De e-books kan je dus niet op een andere e-reader zetten. Het voordeel van de Storytel e-reader is dat je er ook de audioboeken op kan luisteren. Zelf heb ik die (nog) niet, dus ik kan er niet veel over zeggen. Ik lees de e-books ook niet in de app, omdat ik het niet prettig vindt om vanaf een telefoonscherm te lezen.

Want waar ik Storytel voor heb, zijn de luisterboeken. Je vindt ze makkelijk in de app en als je een boek wilt lezen, kan je hem op je boekenplank zetten. Daarna is het megasimpel en klik je op luisteren.

Het wijst zichzelf. Heel fijn, je kan de voorleessnelheid aanpassen en een slaaptimer aanzetten, zodat het boek vanzelf na een X aantal minuten, of aan het einde van het hoofdstuk stopt. Je kan bladwijzers toevoegen en natuurlijk naar een ander moment in het boek skippen, of naar een specifiek hoofdstuk gaan. Dit werkt makkelijk en intuïtief.

Aanbod aan boeken

Er zijn héél veel boeken om uit te kiezen en de app geeft je ook genoeg inspiratie. Je hebt een eigen boekenplank waar je boeken op kan zetten die je nog wilt lezen, je ziet hierboven die van mij.

Natuurlijk staan niet álle boeken in Storytel, en ook staan niet alle nieuwe boeken direct in de app, maar er is veel keus. Wat ook heel leuk is, zijn Storytel Originals, zoals 1984 van Orwell, die ik ook geluisterd heb.

Storytel: aanrader!

Wat mij betreft is Storytel een aanrader. €12,95 vind ik een prima investering om (elk dag) zoveel te luisteren als ik wil. En het fijne is: je krijgt de eerste 30 dagen gratis met mijn link én je kan het opzeggen wanneer je wilt. Je zit dus nergens aan vast.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.