Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Boeken april & mei 2023

Yessss weer een boekenupdate! Ik deel met je welke boeken ik las in april en mei en wat ik daarvan vond.

Leestijd

Ramit Setih - I will teach you to be rich

Ramit Setih – I will teach you to be rich

In de bestseller I Will Teach You To Be Rich legt personal finance-expert Ramit Sethi uit hoe je meer geld verdient en overhoudt om een rijker leven te leiden. Nu ook op Netflix: How To Get Rich.

Geen excuses, geen bullshit, in 6 weken naar een rijker leven!

I Will Teach You To Be Rich is de baanbrekende bestseller die een jonge generatie heeft geleerd om meer te verdienen, meer te sparen en een rijker leven te leiden. Personal finance-expert Ramit Sethi biedt een eenvoudig programma dat werkt.

In dit boek lees je onder andere hoe je:

Je money mindset verandert
Schulden vermindert en aflost
Geld kunt besparen
Slim kunt beleggen
Over een salarisverhoging kunt onderhandelen
Spaart voor je pensioen
Hij leert je ook hoe je studieleningen kunt aflossen, hoe je honderden euro’s per maand kunt besparen, financiële adviseurs kunt verslaan in hun eigen spel, om kan gaan met grote uitgaven en hoe je over van alles kunt onderhandelen om er het beste voor jezelf uit te halen.

Ramit Sethi beschrijft een duidelijke no-nonsense aanpak die je zal inspireren om actief met je financiën aan de slag te gaan om financiële vrijheid en een rijker leven te bereiken. Begin vandaag nog!

Wauw, ik HOUD van dit boek. Ik keek op Netflix de serie How to get rich, en die serie is gebaseerd op dit boek. Daardoor ben ik ‘m ook gaan lezen. Ik houd van de praktische en LEUKE aanpak van Ramit. Het gaat over JOUW rijke leven, en dat is voor jou waarschijnlijk heel anders dan voor mij. Hij laat je nadenken over wat jij nou echt belangrijk vindt en hoe je je financiën daarop kan aanpassen. Het is heel praktisch, duidelijk, niet zweverig (er wordt niet gemanifesteerd) en het is vooral heel vrolijk en positief. Geen bangmakerij, maar juist praktische en leuke stappen voor nu en voor de toekomst. Het journal (in het Engels) heb ik ook gekocht en daar ga ik nog mee aan de slag.

Luister dit boek gratis bij Storytel met mijn link. Je krijgt 30 dagen gratis als je je via die link aanmeldt! Je kan opzeggen wanneer je wilt.

Glucose Revolutie in de praktijk

Glucose Revolutie in de praktijk

Meer energie, minder cravings en een goed humeur met deze praktische opvolger van de bestseller Glucose revolutie
Heb je last van onbedwingbare trek, vermoeidheid of suikerverslaving? Word je soms wakker met een lusteloos gevoel en zou je het liefst in bed blijven liggen? Met Glucose revolutie in de praktijk krijg je meer energie, heb je minder last van cravings, verbetert je humeur en slaap je beter dan ooit tevoren. Zonder calorieën te tellen en door alles te eten waar je van houdt.

– een 4-wekenschema met tips voor iedere dag en elke maaltijd
– meer dan 100 recepten
– met prachtige kleurenfoto’s
– inclusief een stap-voor-stap-werkboek

Na het succes van Glucose revolutie krijgtJessie Inchauspé veel vragen van lezers. Hoe kun je de acties om glucosepieken te voorkomen omzetten in blijvende gewoonten? Daarom ontwikkelde Jessie een complete, praktische en wetenschappelijk onderbouwde methode die je elke dag helpt om de Glucose revolutie in jouw leven in te passen. Sterren als Gwyneth Paltrow, Jessica Alba, Marion Cotillard, Ellen Pompeo, Jameela Jamil en Karlie Kloss zijn al fan.

2700 proefpersonen probeerden de methode uit en deelden hun resultaten:
· 89% had minder last van cravings
· 77% kreeg meer energie
· 58% sliep beter
· 46% van de mensen met huidproblemen kreeg een betere huid
· 41% van de mensen met diabetes verbeterde hun gezondheid

Laatst las ik De Glucose Revolutie, de voorganger van dit boek. Daar was ik wel enthousiast over, omdat ik erg veel leerde over mijn bloedsuikerspiegel, glucose, insuline en hoe dat allemaal in mijn leef werkt. Ook leerde ik hoe ik mijn suikerspiegel wat meer kan stabiliseren en ik was al wat dingen uit het boek aan het toepassen. Heel tof is dus dat er nu een werkboek is, met heel veel recepten en een praktisch plan om je aan de richtlijnen van de Glucose Revolutie te houden. Hier en daar moet je wel echt zelf blijven opletten dat het geen ‘dieet’ wordt of ‘eetregels’ waar je je aan moet houden, zie het als een nuttige toevoeging (als je dat wilt) om gezonder te leven.

Liesbeth Rasker - Solo Reizen

Liesbeth Rasker – Solo Reizen

In Solo reizen laat Liesbeth Rasker zien dat alleen reizen helemaal niet eng of vervelend is. Integendeel je ziet en beleeft veel meer! Liesbeth deelt haar mooiste bestemmingen en beste tips.

Liesbeth Rasker, fervent soloreiziger, laat in Solo reizen zien hoe je in je eentje de wereld verkent. Stel, je hebt tijd, zin en geld om op reis te gaan, maar er is niemand die mee kan. Blijf je dan thuis? Natuurlijk niet! Solo reizen is niet eng, niet moeilijk, en al helemaal niet gek. Wat dacht je van een rondreis door Italië, wilde olifanten spotten in Sri Lanka of op een onbewoond eiland kamperen in de Filipijnen? De wereld ligt aan je voeten, en daar heb je helemaal niemand voor nodig.

Van mijn uitgever kreeg ik dit boek cadeau omdat ik vertelde dat ik volgend jaar een ‘verre’ reis alleen wil maken. Dit boek is een enórme inspiratie! Het staat vol soloreisverhalen van Liesbeth Rasker, met prachtige foto’s en heel veel praktische tips. Ik vind het een geweldig boek omdat het er echt voor zorgt dat ik NU dat ticket wil boeken en plannen wil maken.

Lees dit e-book gratis bij Storytel met mijn link. Je krijgt 30 dagen gratis als je je via die link aanmeldt! Je kan opzeggen wanneer je wilt.

Holly Martin - Het familiehotel van Sapphire Bay

Holly Martin – Het familiehotel van Sapphire Bay

Holly Martin neemt je mee naar Jewel Island in haar nieuwe feelgoodroman ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’, het eerste deel van haar serie De Zussen van Jewel Island.

De heerlijke feelgoodroman ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ van Holly Martin gaat over Aria, die al haar hele leven op Jewel Island woont. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

Holly Martin, bekend van haar Happiness-serie, komt met een fijne feelgoodroman waar je helemaal bij weg kunt zwijmelen. ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ is het eerste boek in Holly Martins feelgoodserie de Zussen van Jewel Island en is perfect voor de fans van Lucinda Riley, Nicola May en Jenny Colgan.

Ooooo, wat vind ik dit een LEUK boek. Ik houd gewoon echt van dit soort vrolijke feelgood verhalen die lekker weglezen en waar je niet téveel bij hoeft na te denken (of te voelen). Ik ga zeker ook deel 2 lezen (of luisteren) hiervan.

Luister dit boek gratis bij Storytel met mijn link. Je krijgt 30 dagen gratis als je je via die link aanmeldt! Je kan opzeggen wanneer je wilt.

Op dit moment ben ik bezig in het laatste deel van De Zeven Zussen serie en daar ben ik erg van aan het genieten, in mijn volgende boekenupdate ga ik je zeker vertellen wat ik daarvan vond.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een vergoeding krijg als jij het boek via de link koopt of als je lid wordt van Storytel. Dat heeft geen invloed op mijn mening.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.