Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

De leukste producten bij Wibra – mei 2023

Ik deed al eens iets soortgelijks bij onder andere Ikea en Kwantum, vandaag Wibra! Deze winkel zit eerlijk gezegd niet altijd in mijn vizier, maar het verrast me toch steeds. Een hoop lila en allerlei verschillende producten.

Leestijd

Wibra zit dus niet echt in mijn vizier, dat komt denk ik ook wel omdat ik het niet bij een winkelcentrum heb zitten waar ik vaker heen ga. Maar, nu ik zwanger ben kreeg ik toch steeds vaker de tip dat ik daar ook eens moest kijken voor dingetjes. Zeeman was ik al geweest en daar had ik ook al leuke dingen gevonden, dus ik was wel nieuwsgierig wat Wibra dan had. De winkels vind ik namelijk altijd wel vergelijkbaar. Ze hebben gewoon echt wel een hele brede collectie, wat het ook leuk maakt om er een beetje tussen te neuzen. Ik neem je even mee langs de producten die mij in het oog sprongen, en wie weet breng ik je op leuke ideeën.

Overigens geen sponsoring, dus graag gedaan Wibra :P.


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)