Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

EMS, Aquabike, Japanse Sauna & massage uitproberen + win 6 x EMS of AquaBike

Ik sport elke week bij de Healthy Body Lounge in Zwolle: ik doe dan altijd AquaBike, waar ik al eens eerder een video over maakte tijdens mijn eerste keer. In deze video ga ik voor het eerst EMS proberen (sporten met een speciaal pak waardoor je spieren meer gestimuleerd worden) én ik probeer de Japanse Sauna en een Ayurvedische massage. Ik geef ook 6 x EMS-training of AquaBike weg!

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. Ik werd echt enorm verrast door de EMS-sessie en ik ga dit zeker blijven doen! Ik heb al sessies voor de komende weken ingepland, ideaal om te doen naast mijn gebruikelijke AquaBike trainingen.

Wat je moet doen om kans te maken op 6 x AquaBike sessies OF 6 x EMS sessies (je mag zelf kiezen):

  • reageer op deze blogpost of onder de video op YouTube waarom jij dit graag zou willen winnen.
  • OF reageer op de Instagram post die nu online staat en volg me op Instagram om kans te maken.

Je mag dus kiezen waar je meedoet, zo maken ook mensen die geen Instagram of YouTube account hebben kans. Als je hier op de blog reageert, laat dan wel even een juist e-mail adres achter in het daarvoor bestemde vakje, dan kan ik je mailen als je gewonnen hebt.

De winnaar of winnares krijgt over twee weken bericht!

Aanstaande zaterdag 20 januari is dus een open dag bij de Healthy Body Lounge tussen 9 en 14. Je kan ook altijd een gratis proefsessie EMS of AquaBike aanvragen bij ze, mocht je het eens willen proberen!

 

Check hier mijn andere video over de Aquabike.

In ruil voor de promotie voor de Healthy Body Lounge krijg ik sportsessies aangeboden.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.