Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Gratis webinar over vroeg(er) opstaan

Zoals je waarschijnlijk weet, ben ik een echte vroege vogel. Ik houd ervan om de dag op tijd te starten, zodat ik alle tijd heb om de dingen te doen waar ik energie van krijg. Daar krijg ik altijd veel vragen over, en daarom geef ik op 6, 7 en 8 september het gratis webinar  ‘Hoe vroeger opstaan je energieker gaat maken zonder meteen om 5u op te moeten staan.’

Leestijd

Op tijd je bed uitkomen is nogal een uitdaging. Het liefst druk je de snooze-knop (drie keer) in voor je je bed uitkomt, waardoor jouw ochtend bestaat uit haasten.

Misschien loop je door die gehaaste ochtenden de hele dag wel een beetje achter je takenlijst aan te struikelen, en ben je als je heel eerlijk bent ook niet de leukste, meest energieke persoon die er is. Die je zou kunnen zijn.

Op Instagram zie je die vroege vogels wel voorbij komen en soms denk je: ‘ik zou ook wel wat eerder op willen staan…’ Maar het dóen… Dat is nog niet echt gelukt.

Daarom geef ik op 6, 7 en 8 september het webinar ‘Hoe vroeger opstaan je energieker gaat maken zonder meteen om 5u op te moeten staan.’
Want zulke rocket science is het echt niet. Ik mijn geheimen gratis met je delen.

Het duurt ongeveer 1,5 uur. Er is ruimte en tijd voor vragen!
Natuurlijk ga ik je óók vertellen hoe je nou zorgt dat je vanaf nu echt vroeger op gaat staan en hoe je daar een goede nieuwe gewoonte van gaat maken.

Op het einde van het webinar deel ik dat met je in de vorm van een mooi aanbod waar je echt gebruik van wilt maken. 🙂

Oh ja, je moet er live bij zijn, want er komt geen opname.

Klik hier om je gratis aan te melden.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.