Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Je inbox op orde in 30 dagen

Wat kan e-mail toch een draak zijn, he. Het kan voor zoveel afleiding zorgen. Zoveel tijd kosten. Je van je echt belangrijke werk afhouden. En het ergste: het zorgt voor stress en onrust. Dat is zo jammer, want dat hóeft niet. Over mail krijg ik ontzettend veel vragen. Het hoort toch bij je werk, je moet het doen, maar je wilt er niet de hele dag door geleefd worden. Superlogisch. Daarom gaan we samen vanaf 22 mei in het Structuurjunkie Gáán Membership de 30 dagen Grip op je inbox challenge doen. Met elke dag een opdracht, 3 livesessies (waarvan je uiteraard de opname kan terugkijken) en toegang tot de complete Grip op je inbox workshop om dit te fiksen. We gaan het ook hebben over hoe je nou omgaat met al die ‘andere inboxen’ zoals van Facebook, Instagram of je WhatsApp berichten. Want dat komt er dan ook nog eens bij… Lees verder om te checken hoe je mee kan doen.

Leestijd

Structuurjunkie Grip op je inbox challenge

Foto Atelier Mabel

Deze Grip op je inbox challenge gaat ervoor zorgen dat

  • je nu ECHT met die inbox aan de slag gaat. Je wilt het al zolang fiksen, maar er is elke keer wel wat belangrijkers, waardoor die onrust maar niet weggaat.
  • je na 30 dagen je inbox echt opgeruimd hebt.
  • EN een goed systeem hebt om het voor altijd zou te houden.
  • je nooit meer stress krijgt van je inbox.
  • je mail je de helft minder tijd gaat kosten.

Dit zijn de data van de livesessies:

  • 24 mei 11:00u  – in deze livesessie gaan we onze inbox samen opschonen en er structuur in aanbrengen.
  • 8 juni 14.00u – dit uur gaan we samen aandacht besteden aan alle ándere inboxen, zoals WhatsApp, Instagram en Facebook. Hoe hou je daar nou weer het overzicht in? 
  • 14 juni om 15.00u – in deze afsluitende sessie blikken we terug, kan je al je vragen stellen en maken we plannen voor hierna.

Meedoen?

Dat kan!

De Grip op je Inbox challenge is een workshop in het Structuurjunkie Gáán Membership.

Voor €10 krijg je een maand volledig toegang en kan je dus ook deze challenge volgen!
Je krijgt uiteraard ook toegang tot alle (18!) andere workshops, de andere challenges en de community. Vond je het niks? Dan krijg je je geld terug en een doos brownies. Serieus 🙂 

Ik zou het heel tof vinden om je tijdens de challenge te zien.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.