Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Leuke cadeau ideetjes voor de feestdagen

De feestdagen zien er dit jaar wellicht wat anders uit dan we gewend zijn, maar waarschijnlijk ga je her en der toch cadeautjes kopen. Ik help je vandaag een stukje op weg met wat ideetjes!

Leestijd

Vorig jaar schreef ik een artikel met ideetjes voor allerlei categorieën cadeautjes, deze kun je hier nog eens nalezen. Ik hoop er dit jaar weer wat leuke ideeen aan toe te voegen! Ik mocht dit jaar van Coolgift een aantal cadeautjes uitzoeken om weg te geven aan anderen, super leuk! Ik ging de hele website langs en koos echt specifiek cadeautjes uit. Dat kan heel goed daar, want ze hebben allerlei leuke hebbedingetjes waardoor je altijd wel IETS kan vinden. Ik heb hierbij de familie van Luuk in mijn achterhoofd gehouden, want met hen geven we altijd elkaar allemaal cadeautjes. Ik weet niet of we echt samen kunnen zijn zoals altijd, maar dat cadeau verhaal blijft toch wel. Met mijn familie is het meer op basis van of je wat ziet wat voor iemand geschikt is. Zie je niks, dan koop je niks. Heel casual. Ik denk echter dat ik stiekem voor hen ook echt wel allemaal wat koop dit jaar.

Ik loop met je langs wat ik heb gekozen, neem tijdens dat doorlopen wat inspiratie momenten door en deel uiteraard ook nog andere ideeën met je. Nu maar hopen dat Luuks familie dit niet leest … 🙂

Oke, en dan heb ik ook nog een bekentenis. Ik houd een cadeautje zelf omdat ik het zo geweldig vind…

Een popcorn machine! Deze wilde ik echt al zo lang hebben. Het is een kleintje maar je krijgt er echt een hele schaal popcorn uit. Ik ben echt onwijs gek op popcorn en je KUNT er ook best een verantwoorde snack van maken als je er niet teveel zout of suiker op gooit. Ik heb geen magnetron, en het enige wat ik daar aan mis is die popcorn die je in de magnetron doet. Zo lekker. Luuk en ik hebben echt staan gieren bij dit ding want de popcorn vliegt er echt heel snel uit haha! Je hoeft ook helemaal niet lang te wachten, hij is heel snel warm. Had ik dit niet nu uit mogen zoeken van Coolgift dan stond dit serieus op mijn verlanglijstje haha!

Wat ik verder leuk vind is om cadeautjes mooi te verpakken. Ik ben zelf geen inpak-wonder moet ik bekennen, maar je kunt er zulke geweldig mooie dingen mee als je zoekt op Pinterest! Bijvoorbeeld zoals hierboven zo’n simpel rood wit touwtje erom heen maakt al een heel cute pakketje en dat touwtje is gewoon bij de supermarkt te koop. Dat hoeft dus helemaal niet extra in de kosten op te lopen. Ik vind het ook altijd leuk om gewoon de stad in te gaan en met iedereen in je achterhoofd te kijken waar je tegen aanloopt. Maar dan ben ik ook gek op winkelen dus online shoppen is voor een ander wellicht fijner. De moeilijksten vind ik altijd de mannen, maar dan zijn simpele dingen zoals t-shirts, sokken of nou ja, een pizza snijder in de vorm van een wielrenfiets of een puzzel op een wijnfles toch wel de uitkomsten haha! Vorig jaar hebben wij voor iedereen een boompje gekocht, elk boompje op dat stel uitgezocht waar een betekenis achter zat. Dat viel ook heel goed in de smaak, alhoewel niet iedereen de boompjes in leven heeft gehouden haha. De kunst is ook op tijd beginnen, want last minute alles kopen geeft stress en het is zo veel leuker om allemaal cadeautjes onder die Kerstboom te verzamelen om later weg te kunnen geven!

Wat zijn jouw cadeauplannen dit jaar?


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)