Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Liv x Cynthia.nl ride fotoverslag

Vorige week donderdagavond ging ik samen met zo’n 35 van jullie een mooi ritje door de omgeving maken in samenwerking met Liv. Dat was óntzettend leuk, ik heb enorm genoten van het fietsen en de gesprekken. Vandaag deel ik graag de foto’s met je!

Leestijd

Een paar weken geleden deed ik een aankondiging voor deze rit. Het enthousiasme was groot en het zat snel vol: dat had ik niet verwacht! Ik weet wel dat veel van jullie ook fietsen, maar dat zoveel ook het zo leuk zouden vinden om samen een ritje rond Zwolle te maken, dat had ik misschien niet helemaal verwacht. Daardoor kreeg ik er nog meer zin in.

Vorige week donderdag was het zover, rond half zes verzamelden we bij het net geopende Parkpaviljoen in Park de Wezenlanden in Zwolle voor een hapje en een drankje. Rond zessen was het tijd om op te stappen! Ik stippelde een route uit die ik zelf heel graag fiets: door de Marshoek naar Dalfsen en dan via Heino en Laag Zuthem weer terug, ongeveer 35 kilometer. Hieronder de foto’s! Alle foto’s zijn gemaakt door Ferdy Damman.

Dit was mijn eerste fietsrit die ik organiseerde en het voelde wat onwennig. Ik ben bij mezelf nagegaan waarom eigenlijk. Ten eerste omdat ik nog best moet wennen dat ik dit soort dingen ‘mag’ doen. Dat ik niet meer een beautyblog heb, maar een lifestyleblog. En dat ik dus dit soort enorme toffe evenementen ‘mag’ organiseren! Het kan, het hoort nu meer bij mij en mijn blog en dat vind ik waanzinnig leuk. Maar ook best wennen – voor mijn gevoel kon dit jarenlang niet omdat ik een beautyblog had.

Daarnaast moet ik er aan wennen omdat ik mezelf diep van binnen nog steeds het luie meisje voel zonder conditie. Nu ben ik echt niet de meest topfitte sportieve persoon die er bestaat hoor, maar in de laatste jaren is er toch echt wel wat veranderd in mijn leven. Ik ben zoveel actiever en sportiever geworden en ik heb een sport gevonden waar ik erg veel plezier aan beleef: wielrennen. Ik word gelukkig van een beetje rondjes fietsen – hoe simpel kan het zijn? Naast dat ik het gewoon heel tof vind, merk ik ook dat mijn conditie is verbeterd. In het dagelijks leven merk ik dat ik fitter ben en lekkerder in mijn vel zit. Daar ben ik echt zo blij om en dankbaar voor, maar het is ook nog steeds wennen. Op een goede manier, natuurlijk!

Ik vond het echt ongelooflijk leuk. Ik houd sowieso van kleinschalige evenementen samen met bezoekers, zo kan ik iedereen ook echt even spreken en mijn aandacht goed (proberen te) verdelen. En nu was het zo leuk dat we iets allemaal gemeen hebben: we zitten graag op de fiets! Ik heb met zoveel vrouwen leuke gesprekken gevoerd en ik heb zelfs wat buurtgenoten leren kennen waarmee ik zeker vaker ga fietsen. Ik vond het ook te gek om deze mooie route te delen, geen van de vrouwen had hem ooit gefietst – ook omdat de deelnemers uit het hele land kwamen. En de Zwollenaren gaan toch vaak over de dijk naar Dalfsen omdat dat óók zo’n mooi ritje is.

Dit is de route die we gereden hebben en ik kan hem van harte aanraden:

Iedereen kreeg bij vertrek een toffe goodiebag mee met daarin wat Liv cadeautjes en natuurlijk ook wat dingetjes uit mijn beautykast. Ik heb alleen maar blije gezichten gezien en dat was fantastisch. Ik ga in de toekomst zeker vaker met Liv fietsdingen organiseren, want dit smaakt absoluut naar meer. Het is zo leuk om andere fietsliefhebbers te ontmoeten!

Bedankt lieve meiden die mee waren en natuurlijk heel veel dank aan Liv voor deze toffe samenwerking.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.