Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Mijn 13 favoriete Youtube kanalen

Tijd om te delen welke kanalen op Youtube ik graag volg! Ik ben geen Youtube kijker die persé alles van iemand moet zien maar ik pik de leukste dingen er tussenuit.

Leestijd

HopeScope
Een Amerikaanse dame met een zeer populair kanaal met 1,3 miljoen abonnees. Ze test bijvoorbeeld viral Tiktok producten, maar de leukste video’s vind ik wanneer ze verloren bagage of kwijt geraakte pakketjes op koopt op een veiling. Ze laat zien wat er allemaal in zit inclusief wat de totale waarde dan is. Zo had ze een keer een doos waar ook Hermes en Louis Vuitton in zat en dan vind ik het gewoon helemaal enig om haar blijdschap te zien. Ik ben gewoon constant nieuwsgierig naar het volgende pakketje. Op de een of andere manier voor mij rustgevend om te zien.

Queen of Jetlags
Een Nederlandse influencer waar ik af en toe vlogs van kijk. Ik vind haar leven interessant hoe ze het indeelt en ik vind haar kleding- en interieurstijl heel erg leuk. Ik kijk niet alles, maar ze is wel goed in een goeie titel bedenken dus ik ben vaak nieuwsgierig naar de daadwerkelijke video haha.

HeyShayla
Een Amerikaanse Youtuber die vroeger een travelvlogger was en nu vooral zich richt op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik ontdekte haar al tijdens haar reis video’s maar toen deelde ze het verhaal van haar miskramen en stapte ze eigenlijk over naar een andere categorie. Ik kijk niet alles van haar want niet alles spreekt me aan gezien ik geen kinderen heb, maar vind het wel leuk om te zien hoe ze alles doet gezien ze een wat alternatieve insteek heeft. Ook is ze onwijs kwetsbaar, open en authentiek waardoor de video’s fijn weg kijken.

Shaaanxo
Deze Youtuber uit Nieuw Zeeland volg ik echt al wel tien jaar denk ik. Ze is iets jonger dan dat ik ben maar zaten voor mijn gevoel altijd wel een beetje in dezelfde fase. Ik volgde haar toen om haar kleurrijke make-up tutorials en nu vooral om haar mega uitgediepte reviews van producten zoals een foundation. Hierdoor kun je écht goed beslissen of het wat voor jou is. Ook ontdek ik door haar soms merken die er in Nederland nog niet zijn. Ze is nu zwanger en ook dat vind ik leuk om te volgen.

Marlieke Koks
Ontwapende Nederlandse Youtuber met het hart op de tong. Ik vind haar video’s vooral erg leuk wanneer ze in-depth series maakt van gesprekken met een groepje vrouwen en ook de video’s ‘Spieken met Marlieke’. Dan gaat ze op bezoek bij mede Youtubers of bekende Nederlanders voor een rondje door het huis en een interview. Ik vind het altijd heer-lijk om te zien hoe mensen wonen!

Shan Rizwan
Hier heb ik onlangs een aantal video’s van bekeken en toen ben ik hem gaan volgen. Hij heeft toffe streetvideo’s uit vooral New York waarin hij in gesprek gaat met mensen daar op straat. Bijvoorbeeld om te raden hoeveel huur ze betalen (geeft een inkijkje in de levens daar) of hij raadt op basis van uiterlijk wat voor werk iemand doet. Ik moet er niet te lang in blijven hangen maar het kijkt vaak toch lekker weg en ik ben altijd geïntrigeerd door de levens van mensen die daadwerkelijk in New York City wonen.

Negin Mirsalehi
Één van de bekendste Nederlandse influencers denk ik wel. Ze is werkelijk waar het knapste wezen dat ooit gemaakt is haha en ik vind haar leven leuk om te zien. Ze reist veel en heeft een toffe kledingstijl en dat maakt dat ik graag vlogs kijk van haar en haar vriend.

Vera Camilla
Een heerlijke Nederlandse vrouw die écht eerlijk is over zaken waar we niet zo snel over praten met elkaar. Zo schoor ze haar lichaamshaar voor een half jaar niet en liet dit zien in een video, ze doorbreekt taboe’s op het gebied van lichaamsbeeld en ze snijdt nog veel meer onderwerpen aan zoals je ook al wel kan zien op de foto hierboven.
Zij was gelijktijdig met Cynthia een grootheid op gebied van beautyblogs en ik volg haar denk ik nu ook al zo’n tien jaar. Ergens heb ik echt het gevoel dat ik haar ken en dan doe je het echt goed als influencer vind ik.

Romee Strijd
Een Nederlands topmodel dat onder andere voor Victoria’s Secret werkt(e?). Ze vlogt af en toe en ik vind het leuk om een kijkje te krijgen in haar leven, gewoon omdat het zo anders is dan de mijne. Bovendien vind ik haar heel authentiek.

Whitney Simmons
Een fitness influencer uit Amerika die ook heel erg open is over mental health en hierbij ook echt ondersteundende video’s geeft. Ik vind haar fitness insteek prettig en ze heeft een hele leuke humor. Ook is ze een beauty fanaat en heb ik al een paar producten door haar ontdekt!

Whitney Port
Whitney zat in de reality serie The Hills en samen met haar man is ze in de begintijd van Corona begonnen om alle shows terug te kijken en hun reactie daarop te filmen. Heerlijk! Ze zijn nog steeds bezig alleen zijn ze wel door de shows heen waar ze zelf in zit. Het is alsnog genieten! Vooral omdat ze mega open zijn, onwijs authentiek en een heel ‘echt’ beeld geven van hun leven. Zo deelt ze ook alles over het IVF traject waar ze in zitten na drie miskramen en vertellen ze over een huis dat ze hebben gekocht als investering en wat ze aan het verbouwen zijn. Dit is het enige Youtube kanaal waar ik elke video van kijk.

Vivian Hoorn
Een Nederlandse Influencer die ik ook heel graag op Instagram volgt. Ze is zelf ook fotograaf EN ze is onwijs knap en dat samen geeft echt de mooiste Insta foto’s on the block. Vivian lijkt me gewoon een heel erg lief persoon en als ik haar vlogs kijk heb ik altijd het gevoel dat ze een vriendin van me had kunnen zijn haha. Stalker much?

Yara Michels
Same voor Yara! Spiritanimal! Ik vind haar echt geweldig en haar kledingstijl vind ik altijd on point. Ze heeft nu door haar zwangerschap en verlof al eventjes geen video’s meer geüpload maar dat zal vast ooit wel weer komen. Op Instagram is ze altijd blijven delen en daar houd ik haar en haar webshop Ateljé ook met stalker eyes in de gaten 😉


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)