Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Nieuw Structuurjunkie dagboek

Het Structuurjunkie Dagboek is vernieuwd! Al enkele jaren hebben we het populaire dagboek en deze hebben we nu verbeterd. Hij ziet er ten eerst wáánzinnig uit met een lichte lila hardcover met paarse metallic details. Je kan er een halfjaar elke dag in schrijven – en dat maak ik makkelijk voor je omdat er elke dag een paar vragen in staan die je kan beantwoorden. Ik laat ‘m graag even aan je zien!

Leestijd

Het nieuwe Structuurjunkie Dagboek

Het dagboek is een van de populaire Structuurjunkie producten. En we hebben ‘m nu nog zóveel toffer gemaakt, met deze lila kaft waar je helemaal zin in de zomer van krijgt.

 • Je kan 188 dagen invullen.
 • Elke dag kan je noteren hoe het staat met je slaap, hydratatie, beweging, productiviteit en humeur. Even een korte check-in hoe het ermee staat.
 • Elke dag kan je drie vragen beantwoorden:
  – Waar ben je vandaag dankbaar voor?
  – Dit gebeurde er verder vandaag:
  – Wat kan je doen om morgen fantastisch te maken?
 • En elke dag is er een nieuwe vraag die je kan beantwoorden.
 • Om de 14 dagen zijn er twee notitiepagina’s zodat je wat extra kan noteren als je dat wilt.
 • Voorin zitten pixeldagboeken die je kan invullen om elke dag te reflecteren op bijvoorbeeld sport, slaap of je humeur. Je krijgt zo een mooi visueel overzicht van hoe het ervoor staat.

Wat het Structuurjunkie Dagboek voor mij doet

Elke ochtend start ik met mijn dagboek invullen. Het is vast onderdeel van mijn ochtendroutine. Na het ontbijten neem ik tien minuten om een pagina te schrijven. Elke dag schrijf ik wat anders. Juist op wat mindere dagen is het zo goed om stil te staan bij alle dingen die wél fijn zijn, want er is echt altijd iets om dankbaar voor te zijn. Vaak noteer ik nog wat extra, dat doe ik meestal gewoon over andere pagina’s heen, maar nu hebben we er dus ook wat extra ruimte voor gemaakt.

Het geeft mij een moment voor mezelf en zorgt ervoor dat ik elke dag even bewust stilsta bij reflectie en dankbaarheid. Het is voor mij een heerlijk ritueel om de dag mee te beginnen (al kan je het natuurlijk ook prima in de avond doen!) en het zorgt ervoor dat ik me meer tevreden en gelukkig voel. Het is ook zó leuk om terug te bladeren in het dagboek, ik schrijf er al enkele jaren in (verspreid over meerdere dagboeken dus), ook als ik op reis of vakantie ben, en die herinneringen zijn goud waard. Vet leuk om bijvoorbeeld mijn dagen in Costa Rica of op Curacao terug te lezen. Dan ben ik echt weer even terug.

Het is natuurlijk ook fantastisch als cadeau. Klik hier om een Structuurjunkie Dagboek te bestellen!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.