Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Online workshop ‘Minderen met je smartphone’

Uit mijn onderzoekje blijkt dat driekwart van de mensen meer dan drie uur per dag op zijn telefoon zit.⁠ Veel van deze mensen gaven aan dat het is alsof ze er niet echt zelf controle over hebben. Ze zitten naar hun mening veel te veel op hun telefoon en het leidt ze constant af. ⁠Vet vervelend en zonde van je tijd en aandacht.⁠ En daarom kan je nu in mijn Structuurjunkie Gáán Membership de workshop Minderen met je Smartphone volgen.⁠

Leestijd

Het probleem van zoveel op je smartphone zitten

Foto: Tessa de Vries

70%van mijn volgers geeft aan dat ze haar telefoon minder zou willen gebruiken en meer dan de helft besteedt meer dan drie uur per dag op haar smartphone.
‘Ik heb het gevoel als ik er geen controle over heb. Mijn telefoon leidt me de hele tijd af. En als ik hem eenmaal pak, is er zo een halfuur voorbij doordat ik gedachteloos zit te scrollen op Instagram,’ is wat een klant mij vertelde.

Stel dat je drie uur per dag op je telefoon zit, moet je nagaan hoeveel uur dat in de week is. 21 uur. Weet je hoeveel je in 21 uur kan doen? Of wat voor leuke dingen je kan beleven? Heel erg veel.

Smartphones zijn fantástische apparaten 🙏🏻 waar ik ongelooflijk blij mee ben. Het maakt mijn leven en werk zoveel makkelijker.⁠ Maar het wordt een probleem als die telefoon je veel meer tijd kost dan je eigenlijk wilt – als ‘ie je constant afleidt. ⁠ Tijdens werk, tijdens momenten met je familie of vrienden 😣⁠

Het is misschien alsof je er zelf niet zoveel controle over hebt.⁠

Cónstant zat ik vroeger zelf met dat ding in m’n hand. En vervolgens beland je in dat welbekende ‘zwarte gat’, dat rondje van apps dat je gedachteloos afwerkt, op zoek naar… ja, naar wat eigenlijk? 🤔⁠ Het frustreert, want het kost gewoon zoveel tijd (die je veel nuttiger en fijner zou kunnen besteden), het maakt je tijd minder waardevol (omdat je steeds afgeleid bent door dat ding) en het is alsof je er niet echt zelf controle over hebt.⁠

Ik ken het: jaren geleden was mijn hand vergroeid met m’n smartphone en besteedde ik er 5 uur per dag aan. 5! 😱⁠ Niet normaal. Uit mijn onderzoekje blijkt dat driekwart van de mensen meer dan drie uur per dag op zijn telefoon zit.⁠

En daarom kan je nu in mijn Structuurjunkie Gáán Membership de workshop Minderen met je Smartphone volgen.⁠

Workshop Minderen met je Smartphone

In de workshop leer ik je hoe je nou écht kan gaan minderen. Hoe het je minder afleidt. En simpelweg hoe je er minder tijd aan kwijt gaat zijn. ⁠ Zodat je weer meer in het moment kan leven, werken, genieten, met volle aandacht. ⁠ Zodat je weer tijd over hebt om eindelijk dat boek te schrijven, dat project te starten, met je gezin door te brengen…⁠

In de online workshop leer ik je hoe je kan minderen met je smartphone. Superpraktisch. En in de live Q&A beantwoord ik jouw vraag zodat je sowieso weer verder kan en hier echt stappen in kan gaan zetten.

Ook haakt bij dit thema weer een expert aan. Mediawetenschapper Sidney Vollmer gaat jouw vraag over (minderen met) je smartphone beantwoorden. Sidney weet alles over hoe onze smartphones onze levens beïnvloeden en hoe je daar zelf grip op krijgt. Enorm tof dat we zijn kennis mogen gebruiken!

Structuurjunkie 'Gáán Membership'

Thema’s die later online komen zijn Doelen formuleren en behalen en Superproductief thuiswerken. De thema’s zijn altijd binnen de onderwerpen waar Structuurjunkie om draait. Het is altijd iets wat met structuur, planning, productiviteit of focus te maken heeft. Denk ook bijvoorbeeld aan e-mail, je smartphone of doelen stellen en behalen. Je mag in de community ook altijd verzoekjes doen voor thema’s!
En… uiteraard krijg je als je nu lid wordt ook toegang tot alle content en de workshops van Thema 1: ‘Tijd voor jezelf’ en Thema 2: ‘Focus’. Je kan ook de Q&A’s en de interviews met de experts van deze thema’s terugkijken.

Daphne: “Tijdens de Q&A kwamen echt vragen naar voren dat ik dacht okeee, ik ben dus niet de enige gek die zo denkt! Om te lezen/horen dat andere mensen tegen dezelfde problemen aan lopen is ook best wel lekker, en doet me echt wel realiseren dat ik het mezelf vaak veel te moeilijk maak en dat dat totaal niet nodig is.”

In de community kan je ook 24/7 terecht met je vragen over alles wat met structuur, focus, productiviteit en planning te maken heeft. Dit zegt Marije daarover:

“Fijn dat er niet alleen filmpjes zijn, maar ook opdrachten, een Q&A, een interview met expert èn natuurlijk de community. Die verscheidenheid aan manieren waarop de ‘leerstof’ aangeboden wordt, vind ik echt een meerwaarde!

Ik heb weer motivatie om aan de slag te gaan, ik denk dieper na over mijn eigen handelen en ik haal positieve energie vanuit de community – zo’n fijne plek.”

 

Kom je meedoen? Ik zou het heel tof vinden om je te verwelkomen in de community.

Je kan je tot en met woensdag aanmelden voor €22,95 per maand, daarna kan dat pas weer eind december. Dan gaat ook de prijs omhoog.

Klik hier voor alle informatie en je toegang.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.