Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Online workshop over Focus

Ik deelde in augustus al dat ik mijn Structuurjunkie Gáán Membership lanceerde met het thema ‘Tijd voor jezelf’ en vandaag lanceren we het nieuwe thema inclusief uitgebreide workshop én Q&A’s: Focus! Wil jij beter leren focussen en je minder laten afleiden, lees dan eventjes verder.

Leestijd

Structuurjunkie Gáán Membership

Deze workshop is een onderdeel van mijn nieuwe Structuurjunkie Gáán Membership. Ken je dat, dat je als een kip zonder kop rondloopt? Met een kop vol stress zonder dat je echt weet wat je aan het doen bent? Of wat je hierna moet gaan doen?  Been there, done that. Het is tijd voor verandering.

Het Structuurjunkie Gáán Membership is voor mensen die meer willen leren op gebied van structuur, focus, plannen en productiviteit en er ook echt wat mee willen doen. Niet een zoveelste training, maar echt stappen zetten.
Voor mensen die willen groeien op deze vlakken, altijd de beste tips, tricks en tools willen weten. Voor mensen die lékker gaan op het maken van een goede planning en je daaraan houden. Voor mensen die klaar zijn met de stress en onrust. Het Structuurjunkie Gáán Membership is dé plek waar je altijd al je beste tips en content vindt op gebied van structuur, focus, plannen en productiviteit en waar je je omringt met gelijkgestemden, zodat je kan blijven leren en groeien. De community is mega levendig met 800 leden, iedereen helpt elkaar en je loopt daardoor nooit lang met een vraag of probleem rond.

Elke paar weken is er een nieuwe thema waarbinnen je altijd een online workshop vindt met een PDF-werkboek, een live Q&A met mij, je kan vragen stellen aan een expert binnen het thema en je vindt ook altijd de beste lees-, kijk- en luistertips in het membership. En elke maand verloten we een prijzenpakket t.w.v. minimaal €299 onder de meest actieve leden in de community.

Marije, Leraar basisonderwijs:

“Fijn dat er niet alleen filmpjes zijn, maar ook opdrachten, een Q&A, een interview met expert èn natuurlijk de community. Die verscheidenheid aan manieren waarop de ‘leerstof’ aangeboden wordt, vind ik echt een meerwaarde!

Ik heb weer motivatie om aan de slag te gaan, ik denk dieper na over mijn eigen handelen en ik haal positieve energie vanuit de community – zo’n fijne plek.”

Workshop Focus

Het tweede thema dat we op 14 september lanceren is FOCUS. Binnen dit thema kan je dus je vraag stellen in de live Q&A met mij (Cynthia) en je kan ook je vraag insturen voor het interview dat ik met onze expert hoogleraar cognitieve psychologie Stefan van der Stigchel ga houden.

Focus is niet te onderschatten belangrijk. Je focus bepaalt de kwaliteit van je werk en ja, ook van je leven.

Ken je dat, dat je constant afgeleid bent, niet langer dan een paar minuten aandacht voor iets hebt en voor je gevoel als een kip zonder kop met alles en niets tegelijk bezig bent? Het resultaat is een dramatisch kelderende productiviteit, minder voldoening, kwalitatief minderwerk en ook minder lol in je leven. Klinkt zwaar, maar het is wat het is.

In dit thema leren we je alles over focus. Waarom is het zo belangrijk? Hoe werkt focuseigenlijk? Hoe zorg je dat je minder afgeleid wordt en… hoe ga je meer en beter focussen? In de online workshop (inlcusief digitaal werkboek) gaan we het hier over hebben en ga jij concreet aan de slag.

Daphne, HR Medewerker: “Tijdens de Q&A kwamen echt vragen naar voren dat ik dacht okeee, ik ben dus niet de enige gek die zo denkt! Om te lezen/horen dat andere mensen tegen dezelfde problemen aan lopen is ook best wel lekker, en doet me echt wel realiseren dat ik het mezelf vaak veel te moeilijk maak en dat dat totaal niet nodig is.”

 

In de online workshop leer ik je hoe je beter gaat focussen. Superpraktisch. Ook haakt bij dit thema weer een expert aan. Hoogleraar cognitieve psychologie Stefan van der Stigchel gaat jouw vraag over focus beantwoorden. Stefan weet alles over hoe ons brein werkt en vooral: hoe aandacht en focus werkt. Hij schreef hier meerdere boeken over, zoals ‘Zo werkt aandacht’, ‘Concentratie’ en ‘Grip op je aandacht’. Enorm tof dat we zijn kennis mogen gebruiken!

Thema’s die later online komen zijn Smartphone, Doelen en E-mail(onder voorbehoud). De thema’s zijn altijd binnen de onderwerpen waar Structuurjunkie om draait. Het is altijd iets wat met structuur, planning, productiviteit of focus te maken heeft. Denk ook bijvoorbeeld aan e-mail, je smartphone of doelen stellen en behalen. Je mag in de community ook altijd verzoekjes doen voor thema’s!

En… uiteraard krijg je als je nu lid wordt ook toegang tot alle content en de workshop van Thema 1: ‘Tijd voor jezelf’.

Audrey van Esch, Social Media Marketing marketeer en eigenaar webshop: “Hét netwerk voor informatie, inspiratie en verbinding met elkaar. Met onderwerpen die aansluiten bij mijn interesses. Heel persoonlijk, de diepte in met onderwerpen gericht op focus, planning en meer overzicht! Ik kan het iedereen aanraden; ondernemer of niet!”

 

Alle informatie & aanmelden

Je wordt lid van het Structuurjunkie ‘Gáán Membership’ voor €22,95 per maand. Elke 6 – 8 weken komt er een nieuw thema online met daarin een workshop, Q&A en interview met een expert. En natuurlijk de community! Je kan elk moment opzeggen (je kan dus ook gerust een maandje lid worden) en er zijn geen strings attached 🙂

Klik hier voor alle info, antwoorden op veelgestelde vragen en natuurlijk om je aan te melden. Je krijgt dan meteen toegang tot de workshop, dus je kan meteen aan de slag!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.