Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Structuurjunkie Masterclass in Den Haag + najaar

Vorige week zondag was de derde Structuurjunkie Masterclass in Amsterdam! Ik mocht weer een hele middag kennis uitwisselen met 20 vrouwen die wel wat extra structuur en productiviteit in hun leven konden gebruiken. Op 17 juni is de Structuurjunkie Masterclass in Den Haag en ik wil om jouw input vragen voor masterclasses in het najaar.

Leestijd

Structuurjunkie Masterclass in Amsterdam

Op 27 mei was gaf ik mijn derde Structuurjunkie Masterclass in Amsterdam! Wat was het ontzettend leuk. Met een groepje van twaalf gingen we vooraf gezellig lunchen bij Instock, waarna het tijd was om de hele middag ondergedompeld te worden in alles wat met doelen, structuur, productiviteit en planning te maken had. Wat was dit weer een leuke, afwisselende groep, met veel verschillende persoonlijkheden en loopbanen en iedereen had goede tips. Dat vind ik denk ik het mooiste van zo’n Structuurjunkie middag: dat we elkaar wat leren en dat we allemaal met nieuwe handvatten naar huis gaan.

‘De tips die Cynthia geeft zijn heel praktisch en behapbaar, uiteindelijk is het een kwestie van doen en oefenen. Ervaren hoe het voor je is en of je ermee door kan gaan, of dat een andere werkwijze beter bij je past. We zijn allemaal anders en hebben dus ook baat bij een eigen werkwijze. Ik vond het prettig om te ervaren dat ik niet de enige ben in strijd met structuur.’

Na afloop deden we nog even een borrel met elkaar en was er tijd om na te praten: een goed moment om nog wat privé vragen te stellen of gewoon met elkaar te ouwehoeren over hondjes, Instagram en de komende vakantie. In zo’n middag leer je elkaar toch wel een beetje kennen en als de borrel er dan eenmaal is, is het net of we met een groepje vriendinnen staan te kletsen: echt helemaal top.

Wat krijg ik hier toch een energie van: mensen een stapje verder helpen, een beetje orde in de chaos scheppen en die interactie met elkaar. Echt fantastisch. Ik vind het ook zo leuk dat ik ook elke keer weer iets nieuws leer en goede tips van de deelnemers krijg. Zo ga ik vanaf nu op vakantie mijn telefoon vaker op vliegtuigmodus zetten en op een vast tijdstip even mijn social media en whatsapp checken, en verder niet.

Structuurjunkie Masterclass in Den Haag

Op 17 juni staat nog een Structuurjunkie Masterclass gepland in Den Haag! Deze is qua opzet hetzelfde als de voorgaande masterclasses. In een middag ga ik je een heleboel leren over doelen formuleren, je doelen behalen, productiever zijn, beter plannen en hier ook daadwérkelijk mee aan de slag gaan. Wil je dit al een hele poos, maar kom je er maar niet aan toe? Weet je wel wat je moet doen, maar lukt het je nog niet? De Masterclass kan dé schop onder je kont zijn om er nu wel echt mee bezig te gaan, en beter te gaan werken, je doelen te gaan behalen en meer tijd over te houden voor dingen die jij echt belangrijk vindt.

Ik heb het minimum en maximum aantal deelnemers aangepast, omdat ik merk dat twintig deelnemers een goed maximum is. Ik denk dat het bij 25 toch wat te vol en te druk gaat worden en dat gaat ten koste van de persoonlijke aandacht. Bij tien deelnemers gaat het door! Als er niet genoeg kaarten verkocht worden, dan hoor je dat minimaal een week vooraf en dan krijg je je geld terug, of de optie om een andere Structuurjunkie Masterclass in de toekomst te volgen.

Alle info over de Structuurjunkie Masterclass in Den Haag:

 • een enorm gezellige setting bij Instock, met héle lekkere koffie en thee, kannen met water, lekkere zoetigheden tussendoor en genoeg ruimte om lekker te zitten.
  Instock zet zich in om voedselverspilling tegen te gaan. Dit doen ze door te koken met producten die anders weggegooid zouden worden.
 • tart om 13:00. Fijn als je er op tijd bent!
 • kennis van mij (Cynthia) gemengd met opdrachten en gesprek.
 • maximaal 20 deelnemers, dus genoeg tijd voor vragen en persoonlijke aandacht.
 • minimaal 10 deelnemers (bij minder deelnemers gaat het niet door).
 • na de Masterclass (rond 16:00 uur) is er de mogelijkheid om nog een uurtje samen te borrelen (lekkere snacks en fris inbegrepen) en met elkaar te kletsen, te netwerken of om mij vragen te stellen als je dat wilt.
 • je voorafgaand aan elke Masterclass in elke stad een lekkere lunch nuttigen bij Instock! Dit kost €13,50. Dit is natuurlijk niet verplicht (maar wel heel gezellig, en ik lunch zelf natuurlijk ook mee). Geef dit vooraf aan bij het boeken van je ticket (daar is een optie voor). Zorg dan wel dat je om 11.45u bij Instock bent om van de lunch te genieten.
 • je krijgt een goed gevulde goodiebag mee naar huis.
 • De kosten voor de Structuurjunkie Masterclass zijn €115. Denk er aan dat je dit bedrag als ondernemer als kosten kan boeken.

  Waarom deze prijs? 

Wil je voor de zomer nog geïnspireerd worden en een heleboel leren? Koop dan hier je ticket.

‘Cynthia geeft je praktische voorbeelden en praat veel uit eigen ervaring. Dat maakt dat ik mij kwetsbaar opstelde en het oké was om mijn eigen struggles rondom planning, effectief werken en de issues die ik heb met mail te delen en er iets over te leren.’

Structuurjunkie Masterclasses in het najaar

In juli en augustus plan ik geen masterclasses, omdat ik denk dat we in de zomer gewoon allemaal lekker bezig zijn met iets meer chillen en iets minder plannen. Vanaf september wil ik weer een paar masterclasses organiseren, maar hoe, wat en waar? Ik wil graag een locatie buiten Amsterdam (omdat ‘alles altijd in Amsterdam is’, daar weet ik zelf alles van), maar natuurlijk moet er wel genoeg animo zijn. Ik zit zelf te denken aan Groningen, maar bijvoorbeeld Eindhoven kan ook. Ook krijg ik verzoekjes voor België.

Zou jij, als je serieus geïnteresseerd bent om deel te nemen, onderstaande vragen in willen vullen?

Bedankt en misschien tot bij een volgende Structuurjunkie Masterclass!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.