Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Tip: Vrijwel gratis boeken & verhalen voor kinderen via Bol.com

Ik hoor via DM en hier in de reacties veel ouders die nu met kinderen thuiszitten. Een hele gekke tijd, al helemaal voor de kids die zich nu waarschijnlijk wel aan het vervelen zijn. Voor jullie heb ik vandaag een mooie tip: Bol.com heeft namelijk iets heel tofs bedacht voor alle thuisblijvertjes. Boeken en verhalen voor kinderen, voorgelezen door BN’ers. En ze kosten 1 cent per stuk. Eigenlijk gratis, dus 😉

Leestijd

Elke week 10 boeken lezen of luisteren

Zoals je weet ben ik dol op lezen en als kind was ik dat ook al. Hoe heerlijk is om het om nu je kinderen te kunnen vermaken met een boek? Elke week komen er 10 gratis boeken beschikbaar voor kinderen bij Bol.com. Of nou ja, gratis, ze kosten 1 cent. Bijna gratis, dus. Sommige boeken zijn om te lezen, sommige zijn om te luisteren.

Annet Scheermeijer, director boeken bij bol.com: ‘Voor ons allemaal is het dagelijks leven nu op z’n kop gezet. Kinderen kunnen niet naar school, waar mogelijk blijft iedereen thuiswerken en we vermijden sociale contacten. Het minste dat wij als bol.com kunnen doen is het thuiswerken voor ouders wat makkelijker maken en kinderen tegelijkertijd een waardevolle invulling van hun tijd bieden.’

En hoe het werkt? Het is heel makkelijk, via de website van Bol.com wordt dit duidelijk uitgelegd. Je kind kan de boeken lezen of luisteren via tablet, smartphone of Kobo e-reader (met de e-reader kan je uiteraard alleen de boeken lezen).

Elke dag 4 nieuwe voorleesvideo's

Ook superleuk: elke dag komen er vier nieuwe voorleesvideo’s online. In deze video’s lezen BN’ers voor uit kinderboeken, en elke voorleesvideo is geschikt voor verschillende leeftijden. Superleuk om ’s avonds voor het slapengaan aan te zetten of juist overdag als jij ze even niet kan voorlezen.

Voor alle ouders hier: heel veel succes en ik hoop dat deze boeken wat extra vertier brengen thuis. Ik weet wel dat ik dit als kind te gek had gevonden, al die boeken om elke dag te lezen of luisteren.

Klik hier om naar Bol.com te gaan en de ‘gratis’ boeken te ontdekken voor je kids.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.