Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Volg mijn online Uitstelgedrag training met korting

Ik deelde in mijn weekoverzichten al dat ik de laatste maanden bezig was met een nieuwe online training over uitstelgedrag. Vandaag is de dag dat ik hem lanceer! Wil jij ook korte metten maken met je uitstelgedrag? Dan kan je vanaf nu mijn online training volgen mét wat extra korting.

Leestijd

Is dit herkenbaar voor je?

Het is weer zover. Je hebt voor de zoveelste keer die taak lopen uitstellen. Je voelt je schuldig: waarom lukt het nou niet om gewoon te beginnen? Elke keer opnieuw schuif je het vooruit en elke keer opnieuw vreet het energie. 

Je hebt soms het gevoel alsof je toeschouwer wordt van je eigen leven, omdat je niet eens toekomt aan het begínnen van het waarmaken van je dromen en doelen. De trein van jouw leven dendert voorbij en het lukt je maar niet om in te stappen. Je voelt je machteloos.

Maar vooral word je elke dag opnieuw een beetje gek van jezelf en je uitstelgedrag. Het irriteert je, want het kost je veel tijd en het vreet energie. En je weet ook dat het een negatief effect heeft op je prestaties, je productiviteit en je gezondheid. Plus je blíjft die dingen maar vooruit schuiven terwijl je wéét dat het beter zou zijn als je ze gewoon meteen zou aanpakken. Je weet dat je dan relaxter, gelukkiger en gezonder zou zijn. Je uitstelgedrag zit je in de weg. En niet zo’n klein beetje ook.

Als je net zo bent als andere uitstellers, loop je vast hier tegenaan:
  • Je begint met goede moed aan je takenlijst, maar er zijn altijd dingen die je uitstelt naar morgen.
  • Je blijft tegen dingen aanhikken die constant energiezuigen en elke dag groter worden in je hoofd
  • Het ‘beginnen’ is voor jou erg lastig. Je mist de motivatie en je ziet als een berg op tegen de dingen die je moeilijk vindt. Het starten is je grootste struikelblok en daardoor begin je vaak gewoon maar niet
  • Je vraagt je soms af waarom je telkens vanalles uitstelt. Zo moeilijk is het toch niet?
  • Je wéét dat het anders kan en moet, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Eigenlijk zoals met alles wat je uitstelt.
  • Morgen voelt altijd beter voor je. Morgen gaat het sowieso beter lukken dan vandaag. En dat denk je dan morgen opnieuw…
  • Door je uitstelgedrag kost alles veel meer tijd, haal je bijna nooit je planning & deadlines en ben je dus helemaal niet zo productief.
  • Je hebt allemaal taken die al eeuwen op je lijst of in je planner staan, die je maar vooruit blijft schuiven. In je hoofd worden deze taken echte monsters waar je je steeds schuldiger over voelt, en waar je steeds meer tegenop gaat zien.
  • Je hebt soms het idee dat je een toeschouwer bent van je eigen leven. Ál die dingen waar je nooit aan bent begonnen.

Het kan anders! Je uitstelgedrag is namelijk geen karaktereigenschap,maar een set van gewoontes. En die kan je afleren. Daar kan ik je bij helpen!

In de online Structuurjunkie Uitstelgedrag UIT Training, ga je het volgende leren:

 • Wat uitstelgedrag precies is, zo weet je wanneer je wel en niet uitstelgedrag vertoont.
 • Waarom uitstelgedrag voor jou een probleem is. Je krijgt helder wat het resultaat van jouw uitstelgedrag is zodat het écht belangrijk voor je wordt om hier aan te werken.
 • Je gaat ‘alarmbellen’ leren herkennen: wanneer vertoon je uitstelgedrag? Je gaat het eerder opmerken waardoor je sneller kan handelen en je uitstelgedrag vroeger de kop in kan drukken.
 • Het maken van een duidelijke planning van dag tot dag. Je leert je werk en verplichtingen helder formuleren en inplannen, waardoor je overzicht krijgt en precies weet waar je moet starten. Zo krijgt je uitstelgedrag steeds minder kans.
 • Hoe je goede gewoontes kan ontwikkelen rondom het voorkomen van je uitstelgedrag én hoe je je slechte gewoontes kan afleren. Alles draait om gewoontes, dus hier kan je mee aan de slag.
 • Waarom je uitstelgedrag vertoont. Zo kan je de onderliggende oorzaken (eventueel) aanpakken, en weet je hoe je kan reageren op de verschillende onderliggende redenen.
 • Hoe je heel praktisch je uitstelgedrag kan aanpakken, waardoor je elke keer exact weet wat je moet doen op het moment dat je neigt naar uitstellen.
 • Het maken van een duidelijke planning voor grote projecten, met heldere deadlines en realistische inschattingen. Zo worden grote projecten behapbaar en start je er makkelijker aan. Ook worden ze minder ‘eng’ om aan te beginnen.
 • Hoe je productiever gaat werken. Je gaat weer tijd krijgen voor de dingen die jij echt belangrijk vindt en waar je nu geen ruimte voor denkt te hebben.
 • Waarom motivatie totaal irrelevant is en dat jij motivatie niet nodig hebt om te starten.

Na het volgen van de online Structuurjunkie Uitstelgedrag UIT training, ga je weer leven. Je weet precies wat je moet doen om je uitstelgedrag de kop in te drukken, waardoor je weer voldoening haalt uit je werk, productiever wordt en hernieuwde energie krijgt voor de dingen die je écht graag wilt doen. En die dingen ga je dan dus ook echt DOEN.

Volg de training met €5 extra korting

De training vind je in mijn online Structuurjunkie Academie, waar je de lessen kan volgen op jouw tempo. In zes modules loods ik je door alle informatie heen zodat je echt praktisch en concreet met je uitstelgedrag aan de slag gaat.

De training kost normaal €99, deze week tot en met 17 mei geldt de earlybirdprijs van €89. Met de code CYNTHIA krijg je €5 extra korting bij het uitchecken!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.