Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lipgloss
  • tip
Een MissLipgloss artikel

Lipgloss bijna op? Think again!

Afgelopen zondag Twitterde ik dat mijn MAC Babysparks Dazzeglass bijna op was. Ik postte een foto op Twitpic en ik kreeg heel veel reacties van mensen. Ze stuurden me de link van dit filmpje van Michelle Phan:

Nu wilde ik niet mijn lipgloss in een potje gieten, want ik vind dat lelijk en niet fijn werken. Maar ik weet wel dat er nog heel veel lipgloss aan de randen zat, wat niet naar beneden zakte.

Ik heb trouwens zoveel van die Dazzleglass gebruikt in korte tijd! Ik heb hem nog niet eens een maand en hij is nu al voor 2/3e op. Ik moet ook wel zeggen dat het op dit moment de enige lipgloss is die ik gebruik omdat ik hem zo mooi vind.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.