Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lipgloss
  • stash
Een MissLipgloss artikel

Lipgloss stash # 2

Ik zag dat mijn lipgloss stash van de vorige keer een beetje verouderd is (zie foto hieronder). Ik heb de laatste tijd een aantal lipglossjes weggegooid (bijvoorbeeld omdat ze heel vies waren of van kleur of geur veranderd) en er zijn weer nieuwe bijgekomen. Dit keer geldt weer: niet alle glossjes staan er op. In tassen, etuis, makeuptasjes e.d. zitten nog andere verdwaalde glossjes. Dus: tel er maar weer 10 bij op πŸ˜‰

Stash begin juni (OUD):

Stash NU (half september):

Plus drie die ik vergeten ben; een Diorshow lipgloss, een EstΓ©e Lauder lipgloss en een Coastal Scents lipgloss. Dan zijn het er nu opgeteld 50 op de foto! Flink gegroeid πŸ˜‰

Ik ben trouwens bezig om all mijn glossjes te swatchen! Ik ben zelf dol op blogs van meisjes die veel swatches plaatsen dus ik ga dat zelf ook doen! Elke dag ga ik gewoon een paar swatches op de foto zetten en af en toe maak ik dan een post met een aantal tegelijk. Vind het zelf altijd geweldig omdat je dan echt kan zien hoe een gloss eruit ziet. Net als wanneer je het test in de winkel! πŸ™‚


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.